Skøyen Helsesenter AS

Hovfaret 17a 0275 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Skøyen Helsesenter AS

Uengasjerende

Lege: Linda Rui Skrevet

En lege som har to bokser hun sorterer pasientene sine. "De verdige" og "De uverdige". Beklageligt så havnet jeg i den siste. Sikkert fin for de som får være i den "verdige" boksen.

Ikke proff

Lege: Marianne Bergan Vestnes Skrevet

Jeg var hos henne i romjulen for noen år siden med langvarig sykdom som hadde vart over tre uker. Jeg var svak og orket ikke noenting. Jeg fikk beskjed om å "gå tilbake til jobben, da de ikke fikk betalt sykepenger for mitt fravær". Jeg var akkurat tilsatt i et vikariat. Da jeg ikke fikk noen råd mht min sykdom googlet jeg og fant gode råd. I løpet av to dager ble jeg bedre.

Rolig, til stede, empatisk, profesjonell, kunnskapsrik

Lege: Linda Rui Skrevet

Jeg er så takknemlig for å ha fått Linda Rui som min fastlege. Hun har vært helt essensiell i min behandling og i min tilfriskningsprosess. Hun ser meg, er dyktig på å henvise når det trengs, hører på hva jeg sier, får ting gjort. Jeg har 100 prosent tillit til hennes vurderinger av min tilstand og hva jeg trenger.

Hun er på legesenteret 3 til 4 dager i uka, så hun kan være vanskelig å få rask time hos.

Jeg planlegger alltid, og setter derfor opp flere timer av gangen.
De er veldig behjelpelige med dette i skranken på legesenteret. Dyktige og hyggelige legesekretærer. Har aldri opplevd "brå behandling/oppførsel" av hverken min lege eller de i skranken.
Terningkast 6! :-)

Hyggelig og hektisk lege

Lege: Marianne Bergan Vestnes Skrevet

Marianne er en veldig hyggelig, imøtekommende og empatisk lege. Skriver kjapt ut medisiner og er personlig i sin tilnærming. Hun er veldig effektiv, dog kanskje litt for effektiv. Timene kan ofte vare i 2-3 minutter og hun haster alltid igjennom korridorene. Kan virke litt stressende for meg som pasient å føle på at jeg tar tiden hennes, slik at jeg fra tid til annen kan glemme/velge å utelukke viktig informasjon for å få rett behandling. Alt i alt er jeg greit fornøyd og velger å ikke bytte lege, i og med en empatisk lege er viktig for meg og det er det ikke alle som er! :-)

Engasjert

Lege: Marianne Bergan Vestnes Skrevet

Marianne virker oppriktig intressert, er varm og møter deg med respekt. Hun fremstår som kunnskapsrik og man føler man er i trygge hender.