Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skøyen Helsesenter AS
Dyktig og seriøs lege
Lege: Linda Rui SkrevetLinda Rui har vært min fastlege i to år og jeg har utelukkende positive erfaringer. Hun har alltid tatt meg seriøst, uansett hva slags problemer jeg har kommet med, og hun er veldig løsningsorientert. Hun er rolig, god til å kommunisere og bryr seg om sine pasienter.
En lege som virkelig bryr seg!
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetJeg kjører i nesten 1 1/2 time for å dra til legen fordi jeg ikke vil bytte fastlege. Marianne bryr seg genuint om sine pasienter og jeg går alltid fra legen med en opplevelse av å bli hørt og forstått!
Anbefales på det høyeste!!
Veldig dyktig og sympatisk
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetDessverre slutter hun på Fagerstrand legesenter. Konstruktiv. Lytter. Overkjører ikke. Sier heller ikke ja til alt man foreslår, men avventer. Varmt menneske.
fantastisk lege
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetDet er første gang jeg har opplevd en lege som så tydelig bryr seg om pasientene sine. Hun er engasjert og lyttende og vekket tillit allerede i første konsultasjon. Hun tar seg tid til deg og forbereder seg før timen. Dermed hender det av og til at man må vente litt før timen. Det er det 100% verd.
Utrolig god lege
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetMarianne er utrolig flink til å lytte og jeg følte at hun tok problemene mine på alvor, og vet hva hun driver med. Hun er forståelsesfull og lett og prate med, og man føler at man blir tatt vare på. Dessuten liker jeg at hun har fokus på hva man kan gjøre før eller i tillegg til medikamenter.