Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kremmergården Legesenter
Faglig dyktig, lett å prate med
Lege: Liv Inger Ryste SkrevetEn fantastisk flink lege som er meget faglig dyktig. Flink til å følge opp, lett å prate med. Er rask med å følge opp prøvesvar.
Flotte lokaler og imøtekommende personale.
Anbefales!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Jørn Hetzger SkrevetHar alltid vært trygt og godt å komme til han. Han har bestandig funnet ut hva som feiler og hjulpet meg. Føler meg veldig godt ivaretatt. Beste legen!
Imøtekommende og dyktig
Lege: Liv Inger Ryste SkrevetVeldig fornøgd - blir alltid tatt på alvor, ho er flink med barn og ho er stort sett tilgjengeleg. Ein flink lege!
Tillitsfull og dyktig lege
Lege: Anne Birgitte Vågsholm SkrevetDet er alltid lett å få time. Det er sjelden forsinkelser. Er god på å lytte og å stille motspørsmål. Har dyktige helsesekretærer.
Profesjonell lege som kan å kommunisere
Lege: Jørn Hetzger SkrevetJørn Hetzger er en utrolig flink lege. Han lytter, stiller spørsmål og tar seg den tiden han trenger for å hjelpe deg. Jeg har alltid følt at jeg er i trygge hender.
Da jeg flyttet fra Ålesund til Oslo tok det meg 3 år å skifte lege. Jeg prioriterte å fly til Ålesund ifm legebesøk fremfor å måtte bytte lege - det sier litt om hvor flink han er!