Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kremmergården Legesenter
Min fastlege
Lege: Jørn Hetzger SkrevetSlik en fastlege bør være. Lytter godt til deg, men stiller også spørsmål i retur som ikke aLTID er like enkelt å svare på. En fastlege som virkelig tenker kun ditt beste!
Faglig meget dyktig og medmenneskelig
Lege: Bartlomiej Blazewicz Skrevet1. Han møter forberedt til konsultasjonen.
2. Har lest seg opp i min journal når jeg kommer.
3. Behandler meg som et menneske som har noen utfordringer som han alltid har forslag til hvordan vi kan løs det.
4. Jeg vil, ut fra mine erfaringer med Bartlomiej, anbefal han som en meget dyktig og behagelig fastlege.
Utligjengelig og
Lege: Magnus Lied Norstrand SkrevetSliter litt med å plassere Magnus da han virker som han vil hjelpe men virker ikke som han tar symtomer på alvor. Fra en som "aldri" går til legen så forventer man kanskje når man først gjør det så tar legen deg på alvor. Kan virke til tider veldig kritisk og nesten skeptisk da jeg legger frem histrikk og sykdomsforløp. Så etter en lang runde og tre besøk senere så var vi tilbake til der vi begynte. Bare det å lage til resepter som varer lenger enn ett uttak på medisin man trenger hele året gikk ikke. Nei må be om ny resept hver mnd.
Lang svartid på Edialog hjelper heller ikke. Kanskje han bør kutte ned på pasientlisten?
Styr unna
Lege: Juliana Ferro Schuh SkrevetLegen er lite interessert i hva pasient føler/opplever. Setter seg ikke tilstrekkelig inn i problemstillinger og gir generelt dårlige råd/løsninger.
Virker fornærmet om du har gjort research på forhånd om din egen problemstilling, til og med nedlatende om alvorlig tilstand.
Er alltid minimum en time forsinket til avtale.
Jeg må bruke store summer på privatlege mens jeg står på venteliste til en skikkelig fastlege.
God og kunnskapsrik lege
Lege: Anne Birgitte Vågsholm SkrevetHar hatt Anne Birgitte Vågsholm som fastlege i mange år og er svært fornøyd med dette. Hun er flink og kunnskapsrik. Opplever at hun tar seg tid til meg og at jeg blir tatt på alvor. Henviser når det er behov for dette. Lett å prate med. Dessverre kan det tidvis være lang ventetid både i telefonen på fastlegekontoret, på venterommet før time, og for å få time.