Kremmergården Legesenter

Notenesgata 6 6002 Ålesund

Siste vurderinger av behandlere ved Kremmergården Legesenter

Nektet henvisning

Lege: Kjetil Selliseth Lereng Skrevet

Legen nektet å sende henvisning pågrunn av at han ikke ville at noen ikke skulle stå på venteliste og ta opp plass. Han endret mening når nav kalte han inn.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Bartlomiej Blazewicz Skrevet

Veldig behagelig lege, føler meg trygg og ivaretatt. Lett å komme i kontakt med og forståelesfull. Glad å ha en sånn lege

Ryddig, effektiv og empatisk

Lege: Cornelius Bakkemyr Rakvåg Skrevet

Fikk Dr Rakvåg etter at min tidligere fastlege pensjonerte seg. Kjente veldig på dette med å få en ny fastlege som ikke kjenner meg personlig. Den bekymringen forsavnt raskt.Han er effektiv, punktlig, grundig og er en lege jeg virkelig kan anbefale. Forøvrig så er dei som jobber der og svarer på tlf utrolig imøtekommende,blide og imøtekommende. Top score fra meg

Flink og ryddig

Lege: Eirik Solbakken Rødset Skrevet

Har hatt han som fastlege i to år, og har bare gode erfaringer. Opplever at jeg blir tatt seriøst, og at han tar nødvendige prøver og utreder der det er behov. Veldig fornøyd!

Tilbakemelding

Lege: Jørn Hetzger Skrevet

Jeg hadde time i dag kl. 12.30. Etter å ha ventet i 15 minutter gikk jeg min vei. Ingen i resepsjonen. Matpause? Jeg så at du forlot kontoret noen minutter før min time. Jeg bebreider ikke deg, for jeg har et godt forhold til deg. Men la ikke din kontordame avtale time med deg når dere skal ha pause!!
Jeg hadde flere avtaler, så jeg måtte gå - beklager.
[Navn fjernet av moderator]