Medicalis Tønsberg AS

Kammegaten 8 3110 Tønsberg

Siste vurderinger av behandlere ved Medicalis Tønsberg AS

Dyktig og Imøtekommende

Lege: Thomas Bruno Mulrooney Skrevet

Har hatt veldig gode opplevelser hos dr.Mulrooney. Han tar seg tid til å avholde grundige og ryddige konsultasjoner.

aldri på jobb

Lege: Per Kristian Opheim Skrevet

Han har vært min fastlege i mange år, kun møtt han en gang, kun møtt vikarlegene som han bytter ut jevnlig..

Trygg og hører på pasientene sine.

Lege: Christian Smedsrud Skrevet

Har hatt han. Nå står jeg på venteliste til han igjen. Han tar øyeblikkenig tak i ting.er en utrolig god lytter. Gleder meg til han blir ledig igjen.

Våken og tidsnært oppdatert

Lege: Thomas Bruno Mulrooney Skrevet

En lege som anbefales på det sterkeste. Legen uttrykker solid kunnskap og viser genuin interesse for sine pasienter. Konsultasjonene varer aldri kun 15 minutter; legen sørger alltid for at pasienten har en "klar" forståelse av sin situasjon før timen avsluttes. Det er viktig å beregne god tid når man booker en time hos denne legen, da man alltid får grundige forklaringer og en fornuftig tilnærming til problemstillingene.

De negative omtalene som andre uttrykker kan mulig forklares med at det finnes en grunn for å bytte fastlege. Det er større sannsynlighet for at misfornøyde pasienter bytter fastlege, og ofte på grunn av sin egen historikk, og mindre sannsynlig at det er fastlegen som gir dårlige råd. Etter min vurdering gjelder dette neppe her.

Kunnskapsrik og tålmodig

Lege: Thomas Bruno Mulrooney Skrevet

Han er veldig hyggelig og bruker tid til å lytte til meg, husker godt fra forrige besøk hos han og kommer med god råd