Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicalis Tønsberg AS
dyktig
Lege: Christian Smedsrud SkrevetFlink til å lytte, dyktig i sin vurdering, bruker god tid, fin med komunikashon, har vært den beste legen jeg har hatt noensinne
Trygg og inkluderende
Lege: Thomas Bruno Mulrooney SkrevetThomas utstråler tillit og trygghet. En føler seg umiddelbart ivaretatt når man snakker med ham. Han tar seg tid til deg. Tror ikke jeg kunne ønsket meg en bedre fastlege.
Aldri følt meg så verdiløs.
Lege: Per Kristian Opheim SkrevetHar nå vikar: [navn fjernet av moderator] som ikke følger avtaler iform av ringe opp igjen (dette var lever prøver) skulle høre noe om en medisin mot fedme men det ville han ikke og da jeg prøver å forklare han får jeg beskjed at deg gidder jeg ikke å diskutere med, har virkelig aldri følt meg så verdiløs noen gang, dette er da vedkommende jeg skal forholde/stole på når jeg trenger hjelp. Styr unna.!
Faglig sterk og menneskelig nærhet
Lege: Christian Smedsrud SkrevetVi har som familie, hatt gleden av å få konsultasjoner og behandling hos Dr. Smedsrud over flere år. Jeg erfarer Dr. Smedsrud som en fagperson, med et svært godt faglig overblikk og med en menneskelig nærhet. En svært vanskelig balanse, som han utøver med glans. Det har også vært en opplevelse å se hans kommunikasjon med våre barn, som har vært svært trygghetsskapende for barn og forelder.
Svert godt fornøyd over flere år!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Alf Christian Olsen SkrevetJeg er meget fornøyd med denne legen og lege sentret . Man blir tatt på alvor å får god forklaring hvis man lurer på noe.