Frekhaug Legesenter

Havnevegen 41 B 5918 Frekhaug

Siste vurderinger av behandlere ved Frekhaug Legesenter

Hyggelig og tålmodig kar

Lege: Wolfgang Iwen Skrevet

Har hatt veldig gode opplevelser her. Både meg og ungene får bruke den tida vi trenger og han har alltid tatt tak i problemet umiddelbart, med henvisning, sykemelding, blodprøver eller hva enn som kan hjelpe. Er kjempefornøyd

Til å stole på!

Lege: Magnus Husabø Waje Skrevet

Imøtekommende og flink lege som er
løsningsorientert.
Informerer godt og oppfatter fort hva som er problemet.
Anbefales!

Grundig og systematisk

Lege: Magnus Husabø Waje Skrevet

Veldig flink.
Har god oversikt og jobber systematisk. Gjør grundige vurderinger.
Gir god veiledning og på en forståelig måte.

Veldig glad for eg har hun

Lege: Astrid Berg Nordrik Skrevet

Eg har hatt Astrid i siden tidlig i min ungdom, eg er sjeleglad for d, hun er utrolig kunnskapsrik, engasjert og bryr seg virkelig om pasientene sine, hun kan være litt streng, men det har eg faktisk trengt. Hun har gjort alt i hennes makt for og hjelpe meg når eg har hatt behov for d. Hun har også følgt meg opp privat noe som viser hun bryr seg og ønsker deg d beste i livet. Eg har ikke vært en enkel pasient, og hun ikke alltid vært en enkel lege, men det er noe eg e veldig takknemlig for og respekterer hun for. Eg håper andre har en like dyktig, trygg og ikke minst omsorgsfull person til lege som meg. Tusen Takk Astrid :-)

Endelig en lege som lytter og tar seg litt tid

Lege: Renate Gripsgård Hoddevik Skrevet

Etter å nesten aldri ha trengt å gå til lege ble jeg syk med mange diffuse symptomer og fikk etterhvert en diagnose som jeg må medisineres for resten av livet. Har vært hos Renate både med mine barn og på egne vegner. Hun følger opp og sjekker grundig, henviser ved behov og svarer raskt på henvendelser via Helse-Norge. Hun er nok per i dag en stor del av årsaken til at jeg fortsatt er i 100 % jobb.