Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frekhaug Legesenter
Uinteresert
Lege: Elisabeth Sterri Fjell SkrevetHelt uinteresert i pasienten sine problemer, og følger ikke opp løfter om å ringe tilbake. Burde finne seg en annen job.
Sjelden kombinasjon: Flink med god faglig ballast
Lege: Elisabeth Sterri Fjell SkrevetKan for min del anbefale ESF. Flink å multitaske, ordner ting som jeg ikke har opplevd andre steder. Hyggelig å snakke med, kan diskutere sammen for å finne løsninger-bra! Liten/ ingen intellektuell arroganse å spore selv om dama har sekken full av faglig tyngde. Solid.
...bare spørmål om tid før folken oppdager det...sorry fullbooket...!
Veldig flink
Lege: Anne Laue SkrevetHo har vært min fastlege hele livet. Ho er imøtekommende, særdeles dyktig, hører på det eg har å seie og er veldig kunnskapsrik og
profesjonell. Har som regel svarte på det eg lurer på, og finner fort ut hva som feiler meg. Har stor tilitt til ho og ho gjer alltid det ho seie ho skal gjera.
Anbefaler henne til alle.
Helt fantastisk!
Lege: Astrid Berg Nordrik SkrevetHun er helt unik! Veldig lett å snakke med, tar seg god tid, og hører etter. Utrolig flink til å følge opp pasienter, hun bryr seg virkelig om en. Eg kunne ikke vært mer fornøyd!
Lege med vidsyn
Lege: Wolfgang Iwen SkrevetForeholder seg til ditt problem. Finner de rette spørsmålene for å komme frem til så riktig diagnose som mulig. Henviser til spesialist om det ser ut til å være nødvendig og treffer oftest den rette slik at du får behandling eller går videre til annen spesialist eller behandling. Wolfgang husker hvem du er og opptrer meget høflig og sivelisert. Jeg føler meg i sentrum under konsultasjonen. Slik jeg ser det er dette en god pålitelig lege som er tilstede for deg.