Geithus Helsesenter

Geithus Legekontor Geithusveien 9 3360 Geithus

Siste vurderinger av behandlere ved Geithus Helsesenter

Vary good 👍

Lege: Usman Khaliq Skrevet

He is vary good and smart 👏 iam so happy about the advise and also iam happy from the girl she did the blood test 💉 vary professional vary fast thanks for poth.

Seriøs og empatisk

Lege: Giovanni Ruiz Palma Skrevet

Har en rekke plager og symptomer som han setter seg inn i. God til å lytte. Ser på historikk, gir forslag og evt søker deg videre. Gir 8 av 10 mulige :-)

trygg og kunnskapsrik

Lege: Usman Khaliq Skrevet

Da jeg besøkte ham, fant jeg ut at han er en intelligent lege, til tross for sin unge alder, men han er eldre enn sin alder når det gjelder å identifisere sykdommen, jeg anbefaler å gjennomgå ham og kjenne hans evne til å identifisere sykdommen

Fantastisk dyktig og god lege

Lege: Ghulam Khan Nabi Skrevet

Dr Nabi besitter alle de egenskaper jeg har behov for. Analytisk, oppmerksom, lyttende og kunnskapsrik. Jeg er pasient og når jeg er i behov for hjelp stiller han opp, hjelper meg og gir meg en god hverdag. Han har fokus på å gi meg en bedre hverdag. Jeg blir aldri skuffet. I tvprogrammet "Hva feiler det deg" skapes et inntrykk av at legen kan erstattes med internettsøk og god fantasi. Sannheten er at legen besitter kunnskapen, jeg trenger en god fastlege som kan fortelle meg veien til en god helse. Min fastlege er verd å lytte til.

Lite forståelsesfull

Lege: Ghulam Khan Nabi Skrevet

Han hører ikke på hva pasienten har å si. Meget sta individ. Vanskelig å komme igjennom han da han har allerede trukket sine egne konklusjoner.