Sentrum Legesenter Kristiansand AS

Henrik Wergelands gate 4 4612 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS

Veldig dyktig

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Mine barn og jeg har henne som fastlege og har bare gode erfaringer. Hun er veldig dyktig. Eneste minus er til tider lange ventetider utover avtalt time, men opplever at klinikken er gode til å sette av tid dersom det haster. Anbefaler henne som lege- hyggelig og lytter til deg.

God oppfølging

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Jeg er fornøyd med oppfølgingen hos Charlotte Haslerud. Hun er effektiv og dyktig i mine øyne. Krevde dokumentasjon for å fornye resept på legemiddel jeg har brukt i flere år, men jeg har forståelse for at hun må være nøye på dette.

Styr unna

Lege: Ole Edvard Strand Skrevet

Useriøs lege som på ingen måter tar pasienten på alvor. Han hører ikke på hva du har å fortelle så lenge han ikke er enig. Han tar ikke psykisk helse på alvor ei kroniske smerter. Snakker du med han på telefon legger han på røret om du prøver å argumentere for din helse. Han kjenner kroppen din bedre enn deg selv!

Steinar er en kunnskapsrik og trygg lege som kommuniserer empatisk og alltid er tilgjengelig for hjelp.

Lege: Steinar Prytz-Jensen Skrevet

Steinar er utvilsomt en av de mest fremragende legene jeg har hatt gleden av å konsultere. Gjennom mitt liv har jeg oppsøkt mange leger og har strevet lenge med å finne den rette. Steinar skiller seg ut som den ideelle legen. Han besitter en omfattende kunnskapsbase og utstråler en trygghet som gir pasientene en følelse av sikkerhet. Hans ekspertise er uovertruffen, og han har en imponerende evne til å kommunisere tydelig og empatisk om enhver helserelatert bekymring. Videre er han alltid tilgjengelig og villig til å yte hjelp, noe som ytterligere understreker hans dedikasjon til pasientenes velvære. Han er den legen jeg kunne anbefale til absolutt alle pasienter.

Medmenneskelig - dyktig - hyggelig

Lege: Helge Skorpen Skrevet

Doktor Skorpen var min fastlege i Kristiansand under mine 3 år her mens jeg studerte. Kunne ikke vært mer fornøyd med han. Faglig kompetent, tålmodig, lyttende, hyggelig og ikke minst; mmedmenneskelig.