Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
Hyggelig og effektiv
Lege: Nina Kile SkrevetImponert over hvor godt og rask hun jobber. Veldig imøtekommende, og jeg føler hun er interessert i det jeg har å si. Kunne ta opp flere ting uten å føle at jeg var masete.
Blir ikke Sett
Lege: Nina Kile SkrevetMin fastlege ble pensjonist og anbefalte sin arvtaker, føler at hun ikke gjør en god jobb for meg, blir ikke sett eller hørt. Når det var møte på NAV og hun skulle delta, hadde hun ikke satt seg inn i min helse og viste ikke hva hun skulle si, jeg syntes det var flaut. Føles som hun bare gjør jobben for pengenes skyld. Anbefales absolutt ikke.
Grundig, imøtekommende, hyggelig og jordnær
Lege: Steinar Prytz-Jensen SkrevetByttet lege etter jeg ikke følte meg ivaretatt og tatt på alvor. Steinar er en veldig dyktig lege og er flink å sjekke opp dersom han trenger mer informasjon. Dette er en veldig positiv egenskap. Som bonus er han veldig hyggelig og møter meg alltid med et smil.
Grundig og dyktig
Lege: Steinar Prytz-Jensen SkrevetFastlegen min er vennlig, imøtekommende, lyttende og gir ved god og riktig behandling. Han er veldig grundig og dyktig.
Blir tatt på alvor
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetImøtekommende, hun har alltid tatt meg på alvor, tar seg tid, følger opp på en god måte. Veldig fornøyd.