Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
Utrolig flott lege!
Lege: Arnstein Eltervaag SkrevetHan er veldig hyggelig, lyttende,empatisk og tar deg på alvor . Virker oppriktig interessert i å hjelpe. Anbefales på det varmeste !
Manglende forståelse
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetHar bare vært hos henne noen ganger, men merket allerede første gangen at hun manglet forståelse og var veldig nedlatende i måten hun kommuniserte på. Da hun spurte om familiehistorikk forklarte jeg at jeg bare visste om en sykdom på far sin side, men vet ikke mer (har ikke kontakt med familien generelt). Hun virket mer opptatt av at jeg ikke hadde en "tradisjonell" norsk oppvekst som utenlandsk og at jeg burde nærmest "skamme meg". Brydde seg mer om dette enn selve problemet jeg kom med - og det fikk meg til å føle meg lite velkommen. Hun henviste meg fort videre, greit nok det, men følte hun ikke hørte på det jeg hadde å si om helsa mi. Anbefales ikke generelt. Positivt med henne er at hun i alle fall tok blodprøver, i motsetning til forrige lege...
Hold deg unna
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetJeg er ikke ofte hos fastlegen, men de gangene jeg er der så forventer jeg ihvertfall å bli hørt! Har unngått og bytte lege, fordi jeg vil gi henne ny sjanse.. men jeg angrer like mye for hvergang.
Hun er frekk, overhodet ikke flink til å lytte, vil alltid bli ferdig rask og er generelt jævlig. Neste lege time jeg bestiller er heldigvis ikke hos Charlotte neste gang!
Ubehagelig og lite empatisk
Lege: Ole Ruenes SkrevetFikk tildelt Ruenes som fastlege da jeg flyttet til Vennesla. Har opplevd han som svært ubehagelig. Han har ved flere anledninger uttalt seg upassende i sårbare situasjoner, men også ved kun enkle konsultasjoner. Har heller ikke opplevd han som spesielt dyktig faglig sett, er kjapp med å videresende. Vil fraråde denne legen, på det sterkeste!
Hyggelig men har ikke peiling
Lege: Steinar Prytz-Jensen SkrevetMener ting er psykisk og gir tafatte råd.
Bedreviter og føler seg utlært som også gjør at han ikke innser når han ikke vet noe og heller burde videreføre. I stedet sier han bare at det er psykisk.
Ellers er han en veldig bra fyr, men bare mangler kunnskap.