Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
Stresset, glemsk og lite empatisk
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetLegen virker stresset, er nesten alltid forsinket. Lytter ikke ordentlig til pasienten, men er mer opptatt med å stirre på og skrive på datamaskinen. Hun glemmer relevante opplysninger, som sykehistorie, medikamenter osv. Jeg synes ikke hun var flink til å følge opp behandlingen min, og hun ga dårlig og mangelfull informasjon om min sykdom. Jeg mener legen mangler empati og evnen til å se og forstå pasienten. Har byttet fastlege!
Anbefales!
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetJeg er veldig fornøyd med legen. Hun er effektiv når det gjelder å utføre oppgavene, samtidig som hun tar seg god tid til å snakke med og stille spørsmål til pasienten både underveis og etter utført oppgave. Hun virker interessert i deg og tar deg på alvor. Legen har god erfaring, noe som merkes. Både jeg og min familie er pasienter hos Charlotte, og vi er alle svært fornøyd. Kan anbefales.
Slurvete
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetJeg er veldig sjeldent hos legen, men jeg ville anbefalt en annen fastlege enn denne. De to gangene jeg var der kom hun for sent på jobb, noe som resulterte i dårlig tid og en stresset, småirritert lege. Hun spurte ingenting rundt resepten som skulle skrives ut. I mitt tilfelle gikk det fint, men det er ikke gitt at det gjør det i andre tilfeller. Du føler deg til bry på din egen konsultasjonstime.
Tar deg ikke på alvor
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetVeldig vanskelig å kommunisere med, tar ikke problemene dine på alvor, føler at hun neste ler av deg hvis hun ikke mener at det du sliter med er alvorlig nok.
Ole Edvard Strand er den beste legen jeg har hatt!
Lege: Ole Edvard Strand SkrevetMitt første inntrykk av Ole Edvard Strand som lege var veldig, veldig godt! Og jeg har bare blitt enda mer positiv til ham for hver gang jeg har vært hos ham. Jeg har hatt andre leger tidligere, men ikke vært fornøyd. Endelig fant jeg en lege jeg kan stole på og som tar meg på alvor, som har tid til meg og som lytter og hjelper meg. Jeg kan anbefale ham på det sterkeste!