Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
Godt medmenneske
Lege: Nina Kile SkrevetLandet på Nins Kile etter å ha lest de positive innleggene her, de negative silet jeg bort ved bruk av fornuft da de ofte ikke handler om legen. Hun er utrolig imøtekommende, viser at hun bryr seg og strekker seg langt for å hjelpe. Som jeg også ser noen andre har nevnt så svarer hun raskt på E-konsultasjoner og hun er et empatisk menneske som vet å gjøre så man ikke føler seg dum eller masete. Kunne ikke vært mere fornøyd.
Fantastisk fastlege
Lege: Steinar Prytz-Jensen SkrevetSteinar er en sånn fastlege du ønsker deg. Han lytter, tar seg god tid ved konsultasjon og snakker til deg som et menneske, ikke bare som en pasient.
Jeg har ved noen tilfeller gått til hans kollegaer ved Sentrum Legesenter da han har vært opptatt, og har bare gode ting å si om dem også.
Fantastisk lege og helse personell
Lege: Arnstein Eltervaag SkrevetEtter over 20 år med min fastlege måtte jeg finne en annen da han går av med pensjon. Jeg ble tipset om at Arnstein Eltervaag var en fantastisk lege. Nå har jeg vært hos han . Han er veldig imøtekommende. Han lytter til hva du sier . Og han følger opp . Man er trygg og glad når man har vært der. Det er også hyggelige mennesker som jobber der. Er kjempe fornøyd.
Trygg
Lege: Ole Edvard Strand SkrevetDet kjennes alltid trygt og godt å komme til han. Blir alltid tatt godt i mot og han har alltid tid til meg. I tillegg tar han alt på alvor og er kjempesnill!
En god lege
Lege: Arnstein Eltervaag SkrevetEltervaag er en god fastlege jeg har hatt i over 10 år. Jeg har alltid opplevde å bli sett og lyttet til. Han henviser til spesialister når jeg ber om det eller han mener det er nødvendig. Noen mnd er det lang ventetid på time, andre gang er det noe ledig i uken etter.