Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ålgård Legesenter
Faglig dyktig, men ikke minst lett å prate med.
Lege: Frode Kjølmoen Øen SkrevetTar seg tid, lytter, stiller spørsmål ! En meget dyktig lege som du ser brenner for jobben sin , liker forsatt å lære;)! Jobben du gjør er så utrolig viktig og Frode Øen du utfører den så riktig! Vi trakk gull lodd da vi fekk deg til fastlege! Så takknemlig;)
dårlig lege
Lege: Bjarte Ås Harbo SkrevetVar så uheldig at jeg fikk denne mannen som lege da jeg flyttet til Gjesdal. Bryr seg ongenting om sine pasienter. Bare lover og lover at man skal henvises videre, men det blir aldri noe. Byttet fastlege og ballen begynte å rulle med en gang. Han prøver bare å spare staten for penger og bryr seg absolutt ikke om pasientenes helse
hører på deg
Lege: Kari Sinnes SkrevetKari er der for deg, tar seg tid til å høre på deg og er god på oppfølging! Hun ringer med svar på prøver og svarer på alle spørsmål
Behagelig og tillitsvekkende
Lege: Frode Kjølmoen Øen SkrevetFikk time hos denne legen da min egen fastlege var bortreist. Veldig fornøyd med konsultasjonen; effektiv, samtidig som jeg følte jeg fikk tid til å fortelle hvordan jeg hadde det og hva jeg ønsket hjelp til. Jeg fikk gode svar på alt jeg lurte på og følte meg både ivaretatt og sett.
Anbefaler denne legen!
Lege: Bjarte Ås Harbo SkrevetJeg har vært borti mange leger, og har enda ikke funnet noen like god som Bjarte Harbo. Han ser meg, lytter til det jeg sier og jeg synes han kommer med gode løsninger. Jeg synes også han er ydmyk nok til å si fra hvis han er usikker. Sender da henvisning videre. Jeg har bare gode erfaringer.