Ålgård Legesenter

Rettedalen 11 4330 Ålgård

Siste vurderinger av behandlere ved Ålgård Legesenter

dårlig lege

Lege: Bjarte Ås Harbo Skrevet

Var så uheldig at jeg fikk denne mannen som lege da jeg flyttet til Gjesdal. Bryr seg ongenting om sine pasienter. Bare lover og lover at man skal henvises videre, men det blir aldri noe. Byttet fastlege og ballen begynte å rulle med en gang. Han prøver bare å spare staten for penger og bryr seg absolutt ikke om pasientenes helse

hører på deg

Lege: Kari Sinnes Skrevet

Kari er der for deg, tar seg tid til å høre på deg og er god på oppfølging! Hun ringer med svar på prøver og svarer på alle spørsmål

Behagelig og tillitsvekkende

Lege: Frode Kjølmoen Øen Skrevet

Fikk time hos denne legen da min egen fastlege var bortreist. Veldig fornøyd med konsultasjonen; effektiv, samtidig som jeg følte jeg fikk tid til å fortelle hvordan jeg hadde det og hva jeg ønsket hjelp til. Jeg fikk gode svar på alt jeg lurte på og følte meg både ivaretatt og sett.

Anbefaler denne legen!

Lege: Bjarte Ås Harbo Skrevet

Jeg har vært borti mange leger, og har enda ikke funnet noen like god som Bjarte Harbo. Han ser meg, lytter til det jeg sier og jeg synes han kommer med gode løsninger. Jeg synes også han er ydmyk nok til å si fra hvis han er usikker. Sender da henvisning videre. Jeg har bare gode erfaringer.

Han er ikke en god lege

Lege: Bjarte Ås Harbo Skrevet

Jeg har vært så uheldig å ha denne mannen som fastlege i flere år. Har dessverre ikke hatt tid til å sette meg inn i hvordan en bytter fastlege. Det skal jeg snart gjøre. Jeg håpte han skulle flytte, eller miste stilingen, men det ser beklageligvis ut til at han ikke komme til å forsvinne av seg selv.

Mannen er konsekvent sen. Jeg har sittet på venterommet i opp til 10-30 minutter omtrentlig hver eneste gang jeg har vært på legesenteret.

Han trenerte gjennom et helt år behandling for noe jeg fikk ordnet etter ett eneste møte med en privatlege. Og fornyelser av resepter er alltid veldig vanskelig å få gjennomført med denne mannen. Vet ikke om han gjørs på, eller om han bare er litt ufokusert.

Og i stedet for å gjennomføre tester som kunne være heldige, forteller han om hvordan han anser seg som en bremsekloss mellom pasienter og spesialister, fordi han vil spare storsamfunnet penger. Virkelig, det er det han sier (med litt flere ord).

Og av en eller anen grunn ønsker mannen ta en masse blodprøver. Og han greier aldri gi en faglig begrunnelse for hvorfor han trenger dette.

Jeg kommer til å bli fornøyd når jeg får byttet bort denne legen.