Ingrid Aamodt Os
Ingrid er en fantastisk god lege som viser genuin interesse og er god til forklare - svært god fagperson!
Som nyutdannet lege var Ingrid en fantastisk god lege å få ! Hun ga virkelig alt og fikk en fantastisk oppfølging.
Men som oftest forsvinner ambisjoner når tidspress og økonomi setter inn.
Det hjelper heller ikke på at hun i tillegg velger å gå ned i stilling.
Hun er veldig grundig. Hun er utpreget serviceinnstilt og svarer raskt på e-konsultasjoner. Hun tar seg god tid til meg som pasient.
Ingrid er en flink, blid og imøtekommende lege. Hun lytter til det du har å si, tar deg seriøst, leser seg gjerne opp på ting for faglig påfyll og gir deg den tiden du trenger. Har aldri følt at hun ikke har tid til meg, slik det var med den forrige legen min i Bergen. Nå er jeg også gravid, og hun klarer å vise begeistring for mageboeren min selv om hun garantert ser ørten gravide i uken :) Føler oppfølging og kommunikasjon (får gjerne en melding fra henne i helsenorge om resultater mm) er bra!
Ble ufrivillig tidelt denne legen pga. omrokkeringer. Hadde akkurat blitt gravid og passa sånn sett fint å kunne bli fulgt opp av Ingrid fra begynnelsen.
Det er jeg den dag i dag veldig glad for. Fantastisk god dame som tar deg seriøst, bruker god tid og lytter!