Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tvedestrand kommune allmenn legetjeneste
Førnøyd
Lege: Vivian Katrine Persen SkrevetDyktig lege. Veldig nøye, tar pasienten på alvor. Følger nøye opp med prøver/ tester fram til hun finner ut hva som feiler pasienten!
Sikkelig god
Lege: Vivian Katrine Persen SkrevetVet folk mener Vivian har dårlig tid og ikke kan ivareta alle, men ho går rett på sak og gir deg det du trenger uten å måtte overbevise ho om at du har vondt osv.
Man går ikke til legen for å kose prate, hos Vivian får jeg den hjelpen jeg trenger å ho hører på det jeg sier mens ho tar meg på alvor
Aldri møtt en så kunnskapsrik og dyktig dame som ho
Vanskelig og nå inn til , lite forståelse
Lege: Lars Thorheim SkrevetHan er vanskelig og prate med for han bruker liksom bare 10 min uansett også får jeg beskjed om at dett fikser vi bare med litt trening , men det er desverre ikke mulig for smertene blir ikke noe bedre av trening derimot værre faktisk . Jeg var i en stygg ulykke på crosser 125 kubikk , jeg kjørte rett i fronten og ødela beina og armen og skuldra og trykkskader i ryggen .
Det er helt forferdelig å ha det sånn , for føler at ingen av de jeg har som skal hjelpe meg gjør noen ting for og bedre livssituasjonen min .
Og nå har jeg gått med kroniske smerter siden ulykka nesten og det er bare blitt værre etterhvert som jeg har blitt eldre, må jo være lov for en som meg og få hjelp i LAR selv om de må bruke en tabelett som ikke står på den forbanna lista deres .
Det viktigste oppi denne situasjonen må jo være fokus på min helse og mitt smerte nivå , for det er helt uutholdelig er så ille at jeg ligger og griner i søvne om natta fordi det gjør så vondt . Men jeg er jo bare en ubrukelig narkoman mener de vist her i Arendal for bodde noen år i dokka og der på Gjøvik så var lar hel motsatt av her , for der oppe var de villige til og gå den lille ekstra biten når det trengtes som for eksempel og gå litt utenfor rammene sine for det finne så utrolig mange andre medisiner som hadde gjort det bedre for oss som er i lar en de medisinene de har på den jævla lista si .
Jeg blir så og si tvungen til og måtte prøve metadon i 6 måneder bare for og få lov til og prøve den nye langtidsvirkende morfin tabelett , og det måtte jo ha vært det beste for meg mener jeg og gå rett til den og prøve for da er det kanskje jeg også kan få ett liv.
Svært kunnskapsrik lege.
Lege: Lars Thorheim SkrevetDyktig, høflig og hyggelig, etter min mening en svært kunskapsrik doktor. Er veldig fornøyd med min fastlege
;O)
Blottet for empati
Lege: Vivian Katrine Persen SkrevetEn forferdelig opplevelse å komme med en mulig skummel diagnose. Null empati, ingen beroligelse, ingen forståelse kun en stresset undersøkelse der alt hastet.