Midsund legekontor

Bukthaugvegen 2 6475 Midsund

Siste vurderinger av behandlere ved Midsund legekontor

Kjekk lege

Lege: Mattias Naranjo Skrevet

Flink lege med sunn og sterk kropp og hender, flink på legeting, ikke vær på leting på Lommelegen, gå til denne lekkerbisken

Kunnskapsrik og hyggelig lege

Lege: Andriy Vorotnyak Skrevet

Fikk hurtig og god akutthjelp, da jeg blei akutt syk på hytta, og dro til legevakten, dette er ikke mitt ordinære legekontor. Alle var veldig hyggelige og hjelpsomme. Anbefales for de som er i behov av en lege.
Reddet min ferie🥰

Dyktig og hyggelig!

Lege: Andriy Vorotnyak Skrevet

Andryi er en veldig god lege. Han er dyktig, dyktigere enn alle de fastlegene jeg har hatt før, og det er jo noen stykker. Og han er vennlig og hyggelig! Jeg har noen kompliserte diagnoser, men han takler det helt fint. For han kan så mye. Jeg føler meg helt trygg med ham som fastlege, og så heldig som fikk ham!

Trygg og flink

Lege: Andriy Vorotnyak Skrevet

Fornøyd med min fastlege Vorotnyak,han er flink og nøyaktig. Føler meg trygg,han er bare enestående.

God og stødig, pålitelig

Lege: Harald Sundby Skrevet

Ønsker meg tilbake til Harald, gjorde den bommerten å bytte fastlege fordi jeg trodde at jeg kunne få en nærmere der jeg bor. Saupstad legesenter flytta imidlertid til Fokus-blokka, så nå.har jeg vanskelig for å nå fastlegen pluss at jeg savner Harald som.fastlege. Har hatt han i mange år og trivdes godt med han, sjøl om vi har.hatt både opp og nedturer. Han.er en dyktig og forståelsesfull lege.