Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Midsund legekontor
Åpen, lyttende, engasjert
Lege: Harald Sundby SkrevetSundby er den beste legen jeg har hatt. Han lyttet, viste engasjement og tilstedeværelse med kroppsspråk. Har aldri følt meg så sett av en lege før. Han fulgte opp, husket sykdomsbildet og mine tanker, redsler og meninger. Han tok mine tanker seriøst og henviste videre uten at jeg måtte presse på - det andre leger senere har krevd at jeg presser på mye. Han brydde seg oppriktig om min psykiske helse og, og plukket opp behov det jeg ikke visst jeg hadde. Når jeg og vi reflekterte høyt var det rom for at jeg kunne oppklare om han hadde misforstått og følte at jeg oppriktig ble sett og respektert - selv med tårer rennende.
Var greit å få time, resepsjonister og andre var imøtekommende og forståelsesfulle, og løsningsorienterte med tanke på prøvetaking. Alle leger jeg har siden vil sammenliknes med ham, som har satt gullstandarden.
Overarbeidet?
Lege: Harald Sundby SkrevetFørsteinntrykket var en blid og hyggelig mann. Når det kom til sykdomsbildet virket han uinteressert både i meg som pasient og mine plager. Han var mer interessert i å formidle hvor overarbeidet han var. Dårlig kommunikasjon og dermed heller ingen trygg relasjon. Ble i tvil om hans faglige dyktighet.
Beste fastlegen jeg har møtt
Lege: Harald Sundby SkrevetHarald er en veldig forståelsesfull og god lege. Jeg har aldri møtt på maken...! Her får du respekt, verdighet og forståelse. Jeg har et litt komplekst sykdomsbilde med mye angst, og det var først da jeg møtte Harald jeg har skjønt at jeg ikke skal føle skam... "Streng" med å gi ut benzo-noe som jeg ser på som en gave da jeg har vært avhengig i flere år pga.panikkangst. Harald er nok en av de få, så har du han som fastlege kan du prise deg lykkelig...!
Harald Healer med Hjertet
Lege: Harald Sundby SkrevetLitt flåsete overskrift kanskje, men det er sant. Harald hjalp meg gjennom en fryktelig vanskelig tid som kronisk smertepasient med usikre utsikter. Han har en holistisk tilnærming og ser det komplekse sykdomsbildet. Han er stødig og rolig, hyggelig og har lun humor. Hvis han ser en urettferdighet i helsesystemet, så kjemper han for å rette det opp. Jeg flyttet fra Trondheim for noen år siden, og savner ham som fastlege! Harald er fantastisk profesjonell og hjertelig, du er heldig hvis du kan få ham som fastlege.
Rotete og frekk fremtoning
Lege: Harald Sundby SkrevetDet mest positive å si om denne legen er at han tok seg god tid.
Jeg opplevde denne legen som uprofesjonell og lite tillitsvekkende.
På meg som pasient virket det som han hadde lite oversikt over både mine og sine dokumenter. Det ble mye rot som resulterte i mye ekstra arbeide for meg.
Jeg skiftet fort fastlege.