Olsvik Legesenter

Olsvikåsen 4 5183 Olsvik

Siste vurderinger av behandlere ved Olsvik Legesenter

For hastig

Lege: Kari Bach Landro Skrevet

Jeg var hos henne på grunn av smerter i ansiktet som gjorde at jeg ikke fikk sove. Det viste seg at det var betennelse i bihulene. Fikk noe medisiner, og fikk beskjed om å gå på jobb. Sliten etter få timers søvn om nettene, så gikk jeg på jobb. På slutten av ukene var smerten så intens at jeg omtrent ikke klarte å fokusere på noe annet. Føles som intens tannverk og øresmerter. Jeg holdt rett og slett ut smerten for å slippe å gå til henne igjen. Heldigvis ikke min fastlege.

Dårlig lege

Lege: Kåre Jørgensen Skrevet

Skal aldri tilbake til denne legen! Slet med nakke og skuldre grunnet slitasje i yrket, og var langtidssykemeldt. Han anbefalte meg å si opp jobben, for han så at jeg aldri kom tilbake i dette yrket. Dum som jeg var hørte jeg på han. Når saken min kom så langt at vi skulle søke aap for videre utredning og omskolering (etter anbefaling fra overlege hos nakke og ryggpoliklinikken hos Haukeland) fikk jeg beskjed om å "ta meg en jobb i kassen på Kiwi, for nå var det ikke mer han kunne gjøre for meg".
Han feiger ut når man trenger han som mest!
Skiftet lege og legekontor, og er i dag omskolert.

Helt super

Lege: Kåre Jørgensen Skrevet

Har hatt ham som lege i mange år og er kjempefornøyd. Han er også utrolig flink med barn.
Liker også sekretærene, de er vennlige og hjelpsom.

Ikke å anbefale

Lege: Knut Jarl Jøsok Skrevet

En lege jeg på ingen måte anbefaler til folk. Det er ofte 1-1.5 time hver gang man kommer til avtalt time. Har byttet

Ble ikke hørt.

Lege: Ragnar Moe Skrevet

Jeg hadde han som fast lege tidligere. Min erfaring var det at jeg ikke ble hørt eller trodd på. Dette gjordet at jeg unngikk å gå til legen til tross for store helseplager. Dette er synd. Jeg fikk høre flere ganger at han var en utsøkt lege, men tydeligvis kun de som var eldre.

Jeg har opplevd at andre fastleger ikke har forstått hva jeg har prøvd å forklare. Heldigvis så har disse fastlegene tatt seg tid og vært flink til å spørre hva jeg mente. Men dette kan jeg dessverre ikke si om denne fastlegen.