Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Olsvik Legesenter
Har ikke tid.
Lege: Knut Jarl Jøsok SkrevetIkke forberedt når du ankommer. Vet ikke at du er der fordi han har kalt deg inn.
Har ikke oversikt over resultater av undersøkelser gjordt hos spesialist.
Legen ser på klokken om du har noe spesielt å ta opp med han, - blandt annet å få hans vurdering av hele deg. Har en tendens til å overse sammenhenger og er lite villig til å diskutere dette.
En ansvarlig og dyktig lege.
Lege: Kåre Jørgensen SkrevetNøyaktig og vennlig. Dyktig medisiner som følger sine pasienter godt opp.
God lege :)
Lege: Ragnar Moe SkrevetHar hatt Ragnar Moe som lege hele mitt liv, og han er også fastlege til døtrene mine. Er veldig fornøyd - har alltid fått den hjelpen jeg har trengt, er lett å få time, og han tar oss ofte innimellom timer når han har muligheten.
Dårlig på kommunikasjon
Lege: Kari Bach Landro SkrevetVar hos hun med min datter på tre år og hun sa ikke et ord til barnet mens vi var der... Litt greit å snakke litt til pasienten også da og ikke bare mammaen.
Beste legen jeg har vært hos
Lege: Kåre Jørgensen SkrevetFantastisk! Lurer av og til på om han kan se inn i sjelen min og se hvordan jeg har det. Tar seg ekstremt god tid til pasientene, samtidig som at han aldri er forsinket.