Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Olsvik Legesenter
Dyktig lege
Lege: Knut Jarl Jøsok SkrevetHar hatt Jøsok til fastlege i mange år. Lytter alltid, har god tid, godt humør og sender meg alltid videre om det er noe. Veldig fornøyd og kvir meg til den dagen han går av. Litt lang ventetid, men at han tar seg god tid til pasientene blir jo en fordel for meg også:-)
Oppriktig interessert
Lege: Kari Bach Landro SkrevetJeg har hatt henne som min fastlege i ca 20 år. Hun er meget behagelig og er oppmerksom på meg 100 prosent.
Hun lytter og hjelper
Lege: Vinoba Antonia Peiris SkrevetDr. Peiris møtte meg med den største medfølelse og gode råd, i tillegg til å fikse "papir"-arbeid uten problemer. Fulgte opp e-konsultasjon med en telefon til meg på en søndag. Veldig fornøyd med at jeg er på hennes pasientliste.
Beste legen
Lege: Kari Bach Landro SkrevetKjempe dyktig og er kjempe god til å lytte, føler jeg alltid blir tatt på alvor, men lang vente tid på å få timer og ikke alltid hun kan. L
Trygg
Lege: Vinoba Antonia Peiris SkrevetFantastisk snill og trygg lege, det hun kan være usikker på søker hun råd eller henviser videre og dette gir en god trygghet .