Bøler Legesenter AS

Utmarkveien 1 0689 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bøler Legesenter AS

En super lege!

Lege: Sunder Sharma Skrevet

Han tar seg god tid til å lytte, og er veldig behjelpelig. En super omtenksom fastlege. Jeg er kjempe fornøyd!

Strålende, forståelsesfull lege du kan regne med

Lege: Sunder Sharma Skrevet

Beste legen.Effektiv, hjelpsom, lytter aktivt og bidrar til et hyggelig legebesøk. Anbefales sterkt!

Fantastisk dyktig fastlege

Lege: Nabil Tareq Saleem Skrevet

Jeg valgte Dr.Nabil som ny fastlege. Han er utrolig flink til å møte deg som pasient og han tar deg på alvor. Han er nøye, setter seg inn i din helse, forklarer hva som er funnet ut av før, gir råd til lindring av symptomer og han tar initiativ til å følge opp med nye undersøkelser.

Nabil fremstår som kunnskapsrik, trygg, og som en lege som oppriktig ønsker å hjelpe deg med helsen. Han er hyggelig, lett å snakke med, er god til å følge opp alt, og han svarer raskt. Den beste legen jeg har hatt og han anbefales!

Effektiv og presis

Lege: Sunder Sharma Skrevet

Veldig effektiv og bra fastlege. Ordner alt på kort tid, presis og nøyaktig. Enkelt å få time og lett å kommunisere med. Det andre leger bruker tre konsultasjoner på fikser Sharma på en enkelt time.

Tok seg dårlig tid

Lege: Sunder Sharma Skrevet

Var innom for stingfjerning og legen kom inn for en kontroll av såret da han hadde meget dårlig tid, ikke ønsket å lytte, ikke sa hei og det første jeg fikk høre var at jeg måtte bli flyttet til han slik at regningen er i hans navn. Dette må jeg si er ikke ok, selv om ikke jeg er pasienten hans til vanlig så bør man ta seg 5 minutter dersom man har spørsmål.