Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bøler Legesenter AS
Surr
Lege: Sunder Sharma SkrevetDenne legen er alltid forsinket og følger opp prøvesvar veldig sent. Jeg visste en uke før han at blodprøvene trengte medisinsk oppfølging.
Har ofte sittet over en time på venterommet og ventet, og telefontimene har ofte vært 6 timer forsinket. Han burde hatt færre pasienter på lista si.
Veldig fornøyd
Lege: Nabil Tareq Saleem SkrevetHyggelig, har humor, tar deg på alvor og følger opp prøvesvar. Han er ofte ganske presis på tiden også. Veldig fornøyd med han som fastlege.
En super lege!
Lege: Sunder Sharma SkrevetHan tar seg god tid til å lytte, og er veldig behjelpelig. En super omtenksom fastlege. Jeg er kjempe fornøyd!
Effektiv og presis
Lege: Sunder Sharma SkrevetVeldig effektiv og bra fastlege. Ordner alt på kort tid, presis og nøyaktig. Enkelt å få time og lett å kommunisere med. Det andre leger bruker tre konsultasjoner på fikser Sharma på en enkelt time.
Tok seg dårlig tid
Lege: Sunder Sharma SkrevetVar innom for stingfjerning og legen kom inn for en kontroll av såret da han hadde meget dårlig tid, ikke ønsket å lytte, ikke sa hei og det første jeg fikk høre var at jeg måtte bli flyttet til han slik at regningen er i hans navn. Dette må jeg si er ikke ok, selv om ikke jeg er pasienten hans til vanlig så bør man ta seg 5 minutter dersom man har spørsmål.