Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bøler Legesenter AS
Dyktig
Lege: Sunder Sharma SkrevetJeg får veldig fort hjelp. Han har forståelse for mine utfordringer. Han er effektiv med henvisninger. God lytter. Et medmenneske. Han er alltid blid og hyggelig. Han er den beste legen jeg har hatt. Han tar rask kontakt om jeg trenger hjelp til noe.
I trygge hender
Lege: Sunder Sharma SkrevetJeg kom med et sykt barn når dr. Sharma enda ikke var min fastlege, men en som tilfeldigvis hadde en ledig time for å ta oss imot. Legen tok det på alvor og vi har fått henvisning til barneavd. på sykehus samme dag. Heldigvis var det ikke noe alvorlig og det legen hadde mistanke om, men det var utrolig betryggende og det betydde mye for oss. Spesielt fordi det er snakk om en baby som ikke kan uttrykke seg. For første gang på lenge følte jeg meg trygg og at jeg har en person jeg kan stole på. Kan virkelig anbefales!! Har byttet fastlegen fra min gamle til Sharma samme dag.
dårlig førstegangs inntrykk
Lege: Nabil Tareq Saleem SkrevetNabil bør bli flinkere til å lese om sine pasienter før han tar dem inn så man slipper or ramse opp alt på nytt det er jo slitsomt. pluss han bør virklig vise empati og omsorg vi får ikke gratis beahndling da vel...?
En lege som gir deg inntrykk at du er til bry
Lege: Nabil Tareq Saleem SkrevetEn lege som gir deg inntrykk at du er til bry og ikke tar deg på alvor når du kommer med reelle og plagsomme problemer. Kommentarer som "Hva gjør du her?" og "Hva er det nå da?" er to kommentarer jeg har hørt de gangene jeg har vært der. Det må han slutte med.
Mange kvier seg å dra til legen, da det sitter langt inne. Og når man først velger å dra, så forventer man å bli møtt med forståelse.
God og trygg lege
Lege: Sunder Sharma SkrevetHan er dyktig lege som tar sine pasienter på alvor og gir riktig veiledning. Som pasient føler jeg meg veldig godt ivaretatt og trygg.