Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugaland medisinske senter
Ikke fornøyd
Lege: Mohammed Miran Miah SkrevetHan har ikke barnetekke, og snakker til barn som om de er voksne.
Når jeg kom med forslag til hva jeg mente burde gjøres, etter flere konsultasjoner, så ble jeg møtt med kjeft!
Han snakker greit norsk, men blander litt uttrykk og bommer på kroppsdeler.
Har ikke tiltro til denne legen i det hele tatt.
Positivt at man kommer inn når man har time, lite ventetid når man bestiller konsultasjon.
Flink, pålitelig og presis lege
Lege: Mohammed Miran Miah SkrevetKjempe flink lege. Bare positivt å sei om han. Snakke norsk, så ikje la dokke skremma av navnet. Utrolig dyktig.
Ikke fornøyd
Lege: Kari Nesse SkrevetJeg ble avvist og bedt om å ringe tilbake hvis jeg ble bekymra, da jeg gråtende ringte å ville ha time til mitt 12 mnd gamle barn (jeg har aldri vært til lege med henne før). Jeg dro da til legevakten og derfra ble vi sendt til sykehuset.
Da jeg på min neste time nevnte dette for henne, sto hun fortsatt hardnakka på sitt om at hun hadde tatt riktig beslutning. Jeg opplever henne som lite empatisk og kald. Dette og et par andre episoder, har gjort at jeg nå skifter fastlege.
Det skal nevnes at jeg har hatt positive erfaringer når det gjelder svangerskap og oppfølging etterpå.
En må også beregne minst en times ventetid om en ikke er så heldig å ha første time på morgenen...
God lege!
Lege: Kari Nesse SkrevetHatt henne som vikar for fastlegen min noen ganger og hun har tatt meg på alvor og har ikke nølt med å sende meg videre for hjelp! Føler seg ivaretatt og hun ser deg. Kan trygt anbefale hun videre, selv om jeg har hørt at det til tider må medregnes en del ventetid på venterommet.
En god kvinnelig lege
Lege: Kari Nesse SkrevetFlink og oppmerksom, for det meste tar hun seg god tid med pasienten. Har tid til å høre hva pasienten sier. Har opplevd henne stresset noen ganger, da blir hennes oppmerksomhet dårlig, da kan man merke at hun tenker mer på neste pasient en å gi pasienten som er inne full oppmerksomhet. Det som ikke er så bra, er at det er vanskelig å komme gjennom på telefon. Og at det tas betaling for papirarbeid som det ikke tas betaling for på andre legesenter. Jeg opplever i all hovedsak henne som en god lege som ser hele menneske, Synes også hun har tatt seg godt av barna, og der er hun veldig flink til å høre hva barnet selv sier, i steden for å bare henvende seg til foreldre. Så ja, en lege jeg kan anbefale.