Elisabeth Darlen Nordgård Ertvaag
Tilleggskompetanse
0 av 1000 (Haugaland medisinske senter)
Har ikke vært hos Elisabeth så mange ganger men kjenner meg så absolutt ikke igjen i kritikken fra enkelte. Hun lytter virkelig til hva jeg sier, er dønn tilstede og tar meg seriøst. Fremstår for meg som er flink lege som er interessert i å finne årsak, ikke bare skjule problemet - som en detektiv :)
Tar seg også tid, mange leger er så 'bakpå' at de vil bruke minst mulig tid på hver enkelt, slik er ikke Elisabeth.
Eneste minus er noe lang ventetid, men - gode leger har mange kunder.
Elisabeth er flink, lyttende og trygg. Kjenner meg ivaretatt og tatt på alvor.
Alltid fornøyd med våre besøk.
Virker distansert/uinteressert. Har lite vilje til å undersøke grundig (velger heller quick fix...?). Følger ikke opp. Tar greit betalt for å skrive en kort setning på 4 ord.
Jeg burde stolt på vurderinger jeg leste før jeg byttet fastlege.
Veldig hyggelig og forståelsesfull. Har alltid god tid til å prate. Og får svar på alt jeg lurer på.
Jeg har nå bedt om hjelp to ganger og ingen av gangene har hun hjulpet meg. Første gangen fikk jeg beskjed om å ringe legevakten for at de skulle ta noen prøver av meg der, og det gjør ikke legevakten fikk jeg beskjed om. Dette var vinteren 21-22. Nå november 2022 så fikk jeg påvist korona på hjemmetest, og har så vondt i halsen at jeg ikke får sove, spise, klarer så vidt å drikke og har så vondt at jeg kaster opp. Fikk ikke hjelp så min mor måtte hjelpe meg istedenfor. Hun er genial hvis du vil bruke 300,- på å bli fortalt «sånn er der bare god bedring». Jeg bytter lege nå, og skal aldri tilbake. Jeg vil ha en lege som hjelper meg.