Om vurderingeneSiste vurderinger av Sætre tannlegesenter
Den beste tannlegen jeg vært borti.
Tannlege: Jan Marius Martinsen SkrevetHan er den tannlegen som har fått meg til å være så rolig som jeg klarte å være i tannlegestolen. Takk.
Beste tannlegen
Tannlege: Jan Marius Martinsen SkrevetHar stilt opp 100% for meg i alle år, da jeg har hatt mye plunder med tenner…ringer tilbake når gan lover ..anbefaler han på det sterkeste..har fulgt han i snart i 10 år..kjempeflink og så forståelsesfull person..har du tannlegeskrekk så velger du han.en takk til Anne tannlegesekrerær/ resepsjon ( fixer det meste hun også
Sterk gjennomføringsevne, hyggelig tannlege og beste resultat
Tannlege: Jan Marius Martinsen SkrevetJeg er så fornøyd med behandlingen jeg fikk hos tannlegen! Personalet var vennlige og profesjonelle, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Takk for en strålende opplevelse.
Ypperlig tannlege
Tannlege: Jan Marius Martinsen SkrevetEn meget dyktig og hyggelig tannlege som også er inkluderende i behandlingen, forklarer hva han gjør.
Flott service
Dyktig og folkelig tannlege
Tannlege: Jan Marius Martinsen SkrevetEtter en større rehabilitering av tennene mine ved Sætre Tannlegesenter (rotfyllinger, bro, kroner og implantat), så vil jeg si at tannlege Jan Marius Martinsen har utført denne jobben på en ypperlig måte. Han har vært en svært fokusert, dyktig/kompetent og folkelig tannlege å forholde seg til.
Jan Marius har i perioden utført et godt stykke håndverk hvor informasjon og teknisk utførelse har gått etter planen. Hans folkelighet og vesen har også sørget for at min opplevelse i stolen har vært svært god.
Tannlege Jan Marius Martinsen anbefales på det sterkeste hvis noen lurer på hvem de skal gå til neste gang …