Odontia Tannlegene Sandvika

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Brodtkorbsgate 7 1338 Sandvika
Odontia Tannlegene Sandvika holder til i Bærum

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Odontia Tannlegene Sandvika

Super tannlege!

Pris

Profesjonell og veldig hyggelig! Gjennomførte tanntrekking og rotfylling på en effektiv og skånsom måte uten ubehag.

Profesjonell og omsorgsfull

Pris

Hyggelig, effektiv og grundig. Alltid i godt humør.
Mer enn 100% fornøyd. Anbefales på det varmeste spesielt hvis du har tannlegeskrekk som meg!

Dyktig og hyggelig

Pris

Er veldig hyggelig, letthendt og er flink til å forklare hva som skal gjøres både før og underveis, og har aldri ledd så mye i tannlegestolen, får meg nesten til å glede meg til å komme tilbake. Anbefaler på det varmeste!

Behagelig tannlegebehandling

Pris

Da jeg var ferdig med skoletannlegen i forrige århundre, valgte foreldrene mine tannlege for meg. Så har jeg fulgt den naturlige utviklingen (et par av tannlegene mine steller nå englenes tenner), og har vært så heldig å ende opp med Seo-ih Jon hos Odontia i Sandvika.

Min femte tannlege er hyggelig og vennlig. Behandlingen hennes er så behagelig som tannlegebehandling kan være. Dessuten er hun flink til å fortelle underveis i behandlingen hva hun gjør.

Før jeg ble oppmerksom på Legelisten, skrev jeg om det siste tannlegebesøket mitt i bloggen min «Torgeirs tanker om tilværelsen 11.10.2024». Der nevnte jeg også hvorfor jeg er fornøyd med servicen hos Odontia i Sandvika.

Gammel mann, ny tannlege:

Pris

Var godt fornøyd med min gamle tannlege som hadde tatt vare på
tennene mine i 40 år, men som nå har godt over i pensjonistenes rekker.

Seo-Ih Jon som nå er «min» nye tannlege har overtatt stafettpinnen,
og innfridd alle mine forventninger.
I tillegg til å være dyktig, effektiv og utstråler positive energier, er hun flink til å veilede om veien videre for vedlikehold og i mitt tilfelle en del oppgraderinger.

Jeg er alltid like avslappet og godt humør når jeg er ferdig med en behandling som når jeg kommer inn døren hennes.
Så ser en bort i fra at tannlege tjenester ikke er helt gratis i Norge, så ser jeg alltid frem til neste tannlege time hos Seo-Ih Jon 😊