Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bærums Verk Legesenter DA
Dyktig, grundig og flink med barn
Lege: Mette Junker Østensen SkrevetHun tar symptomer på alvor og følger svært godt opp. Er veldig flink til å kommunisere med både barn og voksne.
Veldig dyktig
Lege: Einar Sven Moltu SkrevetMoltu oppleves som svært dyktig. Han har stilt riktige diagnoser der andre har feilet. Han er interessert og får meg til å føle meg trygg uansett hvor pinlig problemet mitt måte være. Jeg har hatt han som min lege i 28 år og aldri ønsket å bytte.
Dyktig og behagelig lege
Lege: Petter Lorentz Norenberg SkrevetVeldig tillitsskapende lege. En lege som behandler meg seriøst og gjør grundige undersøkelser. Følger opp. Ikke minst så får jeg her ikke følelsen av å være hypokonder når jeg kommer.
Veldig fornøyd.
Anbefales
Lege: Petter Lorentz Norenberg SkrevetHar hatt Norenberg som fastlege i 20 år. Fått meget god behandling og oppfølging. Blir tatt på alvor uansett og han er lyttende og er i stand til å fange opp ting i helsesituasjonen man ikke egentlig var hos ham for. Har stått på for meg båd ved Psykiske og fysiske plager.
Er seriøs og kunnskapsrik.
Lege: Einar Sven Moltu SkrevetHar hatt Sven Erik Moltu som min fastlege siden 1990. Har aldri vært i tvil om hans kompetanse eller dømmekraft. Han henviser alltid videre når det trengs. Han har en hyggelig og respektfull måte å møte meg på. Jeg gir ham de beste anbefalinger.