Bærums Verk Legesenter DA

Gamleveien 5 1354 Bærums Verk

Siste vurderinger av behandlere ved Bærums Verk Legesenter DA

Dyktig, grundig og flink med barn

Lege: Mette Junker Østensen Skrevet

Hun tar symptomer på alvor og følger svært godt opp. Er veldig flink til å kommunisere med både barn og voksne.

Veldig dyktig

Lege: Einar Sven Moltu Skrevet

Moltu oppleves som svært dyktig. Han har stilt riktige diagnoser der andre har feilet. Han er interessert og får meg til å føle meg trygg uansett hvor pinlig problemet mitt måte være. Jeg har hatt han som min lege i 28 år og aldri ønsket å bytte.

Dyktig og behagelig lege

Lege: Petter Lorentz Norenberg Skrevet

Veldig tillitsskapende lege. En lege som behandler meg seriøst og gjør grundige undersøkelser. Følger opp. Ikke minst så får jeg her ikke følelsen av å være hypokonder når jeg kommer.
Veldig fornøyd.

Anbefales

Lege: Petter Lorentz Norenberg Skrevet

Har hatt Norenberg som fastlege i 20 år. Fått meget god behandling og oppfølging. Blir tatt på alvor uansett og han er lyttende og er i stand til å fange opp ting i helsesituasjonen man ikke egentlig var hos ham for. Har stått på for meg båd ved Psykiske og fysiske plager.

Er seriøs og kunnskapsrik.

Lege: Einar Sven Moltu Skrevet

Har hatt Sven Erik Moltu som min fastlege siden 1990. Har aldri vært i tvil om hans kompetanse eller dømmekraft. Han henviser alltid videre når det trengs. Han har en hyggelig og respektfull måte å møte meg på. Jeg gir ham de beste anbefalinger.