Hafslundsøy Legesenter AS

Helgebyveien 2 1734 Hafslundsøy

Siste vurderinger av behandlere ved Hafslundsøy Legesenter AS

Trygg, omsorgsfull og dyktig.

Lege: Petter Fossheim Ohnstad Skrevet

Kun gode opplevelser fra denne legen. Føler at en blir godt lyttet til og blir tatt seriøst. Oppleves som kunnskapsrik og trygg i rollen.

Trygg og imøtekommende

Lege: Petter Fossheim Ohnstad Skrevet

Petter oppleves å være en hyggelig, ansvarsfull og dyktig lege. Han møter deg med "Hællæ" og ett smil og man føler man blir både sett som person og at han lytter til deg som pasient.
Han er imøtekommende og spør alltid om det er noe mer man vil snakke om og ta opp etter endt konsultasjon.
Har inntrykk av at han søker informasjon der han trenger det og er åpen for å diskutere behandlingsplan med pasienten.

Negativ

Lege: Ole Christian Fredriksen Skrevet

Han behandlet pasienter veldig dårlig og brukte sterke ord uten noe grunn. Han sier han bestemme og høre ikke hva pasienter sier. Han ignorere deg og lett ikke svare deg. Har fått veldig frekk og respektløs melding fra han. visste ikke en lege skal være sånn. Har ikke noe mer ord.

Jeg anbefale ikke.

Positivt inntrykk

Lege: Petter Fossheim Ohnstad Skrevet

Virker å være en svært hyggelig, ansvarsfull og dyktig lege. Har godt humør er ungdommelig og slår av en spøk og det er det kanskje ikke alle som liker. Det viktigste er at han kan sine ting og akkurat den egenskapen virker å være på plass

Snill høflighet og omtenksom hjelpsom

Lege: Lasse Vilhelm Nilsen Skrevet

Har hatt lasse i menge år oppvokst med han som fastlege bytte han bort når vi flytte til Akershus men fant ingen som kom i nærheten av han når jeg flyttet tilbake til østfold ig har ikke sett meg tilbake siden