Om vurderingeneSiste vurderinger av Øst Helse
Uprofesjonell!
Lege: Oscar Ohene Asante SkrevetVentet i 50 minutter, og når jeg sa ifra var svaret tilbake sånn er det bare du kan dra om det ikke passer, upresis med timen som er satt til pasient, spesielt at de har skrevne regler som han selv ikke følger! Har null respekt til andres tid, og jeg fikk ikke engang en unnskyld tilbake!
Var skikkelig uprofesjonell, spurte ikke om tilstanden min, og ville ikke høre om plagene mine, og forklarte ting på en latterlig måte som både var uhøflig og ulogiske som om han snakka til et barn og ikke et voksen menneske. Brukte mindre enn 10 minutter, og forklarte kun det han fikk henvisning om, og ikke et eneste spørsmål stilte han meg om tilstanden min eller mine symptomer! Presenterte seg ikke og starta direkte på saken, når det er min første gang med han. Førsteinntrykket er dårlig!
Uerfaren, og klarte ikke å diagnostisere riktig. Ikke minst gikk han barbeint, uten sko eller sokker! Vil ikke ha anbefalt ham etter opplevelsen min! Følte jeg ikke var respektert, hørt eller tatt godt imot.
Dyktig og hyggelig lege
Lege: Oscar Ohene Asante SkrevetBlid og imøtekommende legespesialist som straks forstod mitt problem; veldig beroligende å møte ham. Jeg følte meg trygg og i de beste hender. Han tok seg god tid, forklarte ting. Jeg kommer til å anbefale ham til andre og skjønner ikke riktig at flere er direkte misfornøyd med dr. Asante. Jeg er kjempefornøyd, også med audiografen!
God med barn
Lege: Oscar Ohene Asante SkrevetVar litt nysgjerrig siden jeg leste mange forskjellige anmeldelser på Google Maps, men legen her er helt greit! Var litt forsinket, men det var ikke en krise. Da vi kom inn så leste han journalen nøye, og snakket både til meg og barnet på en hyggelig og beroligende måte. Han la barnet medvirke, og brukte en god, barnevennlig sjanger. Ser at han har mye erfaring med barn— han vet hvordan å snakke til dem, og får dem til å smile og ikke bli redd.
Timen var raskt og ikke komplisert, og det var enkelt å bestille oppfølgingstime. Anbefales.
Verste legen jeg har hatt
Lege: Oscar Ohene Asante SkrevetDette var den desidert verste legeopplevelsen jeg har hatt noen gang. Dr. Asante er frekk, lite forståelsesfull og mer opptatt av administrative kostnader enn pasientens bekymringer. Jeg har aldri følt meg så lite hørt og aldri vært borti en så arrogant lege som attpåtil hisser seg opp mot pasienten, og kaster vedkommende ut. Jeg ville sterkt frarådet å gå til denne legen
Imøtekommende og interessert
Lege: Oscar Ohene Asante SkrevetEtter et nedslående møte med annen øre-nese-hals-lege - hvor ingen behandling ble gjort.
Ble jeg hos Asante tatt i mot på største alvor. Og nå kan jeg puste igjen - til tross for allergier.