Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ryen Legekontor AS
Flink lege!
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetHun er flink til å lytte, da det har vært psykiske problemer jeg har vært der for. Har vært hos henne to ganger siden hun tok over praksisen, og er veldig fornøyd. Hun er flink å se forbi det akutte problemet, og prøver å finne årsaken til at problemet har oppstått. Flink til å gi råd. Ikke vanskelig å få time, mandag og tirsdag er vanskelig i forhold til akuttimer, men senere i uka ikke noe problem. Ordinære timer er 2-3 ukers ventetid, som er vanlig.
SUPER
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetEN MEGET GOD LEGE, DET BESTE JEG HAR HATT PÅ MANGE ÅR.
Ja, den beste legen jeg har hatt.
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetEffektiv, rolig, lyttende, åpen. God oversikt over hvilke spesialister som har kort ventetid. Ibrahim var med meg gjennom mitt livs værste helsekrise, og tro meg: det er ingen annen lege du heler vil gjennomgå slikt sammen med.
Grundig
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetTar seg god tid til å sjekke og forklare. Lett å kommunisere med. Akkuttime får man vanligvis på dagen, mens for ordinær time er ventetiden typisk 2 - 3 uker.
Meget bra
Lege: Sadia Ibrahim Skrevetmeget intressert, fin å snakke med. Tok flere prøver og underøkelser enn jeg ikke hadde bedt om.