Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ryen Legekontor AS
Fantastisk fastlege!
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetJeg er så utrolig glad for at vi har Sadia som fastlege og Ryen legekontor. Hun følger alltid opp, er et varmt og godt menneske som bryr seg. Jeg er aldri redd for å ta opp noe med henne eller spørre spørsmål jeg ikke ville spurt andre om. Hun henviser når det er nødvendig. Har gitt støtte når vi har trengt. Hun er et intelligent, varmt og kunnskapsrikt menneske og veldig god til å tenke på flere ting samtidig. Jeg håper vi aldri trenger å få en annen fastlege. Hun er rett og slett en fantastisk lege!
Fantastisk. Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetHelt topp. Følger opp, alltid til stede og lyttende. Stiller diagnoser, men videresender kjapt når det er behov. En fantastisk ressurs for hele familien.
Trygg, hyggelig og omsorgsfull!
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetHatt Sadia som fastlege siden 2019 og kunne ikke vært mer fornøyd! Hun er medmenneskelig noe som skiller henne fra andre leger, i tillegg til at hun er dyktig! Tar pasientene sine seriøst, og bruker god tid med de. Kommer aldri til å bytte henne ut. Anbefaler henne på det sterkeste!!
Sløv, useriøs, og tar ikke din situasjon på alvor
Lege: Kristian Kolmannskog SkrevetSløv, useriøs, og tar ikke din beskrivelse av symptomer eller situasjonen din på alvor - selv når det gjelder hastesak, alvorlig sykdom/skade eller lignende. Har ved to tilfeller fulgt legens råd/anbefaling om å "vente og se", som har ført til at jeg har varige smerker i kroppen. Får ofte følelsen av at legen vil skynte seg meg å bli ferdig med meg slik at han kan få inn en ny pasient så fort som mulig.
Flink og hyggelig
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetJeg har hatt henne som fastlege i mange år og er veldig fornøyd. Hun tar seg alltid god tid, undersøker nøye og forklarer godt.