Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heer Legekontor
Virker sikker og kompetent
Lege: Arif Iqbal SkrevetJeg har vært veldig fornøyd med Arif Iqbal som fastlege. Mitt inntrykk er at han kan faget sitt, og han nøler ikke med å henvise til spesialist når situasjonen tilsier det. Han har gjort gode vurderinger når det gjelder min helse. Dessuten har han en vennlig og rolig væremåte som gjør at blodtrykket mitt synker i løpet av samtalen vår!
Dårligste og mest nedlatende lege jeg har møtt.
Lege: Arif Iqbal SkrevetHan tar ikke kontakt etter avtale. Gir deg skylden for ting som han eller legekontoret har gjort feil. Kjefter og gjentar bare «det er ikke mitt problem». Tar deg ikke alvorlig, og viser 0 ønske om å hjelpe deg. Er konsekvent nedlatende, virker som at han har spesielt store problemer med å ta kvinnehelse seriøst.
God lege
Lege: Arif Iqbal SkrevetGod lege som tar de rette avgjørelser, kan biologi godt.
Kan anbefales, lett å få time.
Mvh [Navn fjernet av moderator]
Kunskapsrik
Lege: Arif Iqbal SkrevetHei føler meg trygg hos han.hører og lytter .sender deg videre hvis han ikke er sikker. Kontor damene er topp
Uengasjert
Lege: Arif Iqbal SkrevetVært hos han tre-fire ganger, synes han er fjern og vanskelig å snakke med. Stiller spørsmålstegn med ting jeg tar opp med han, lite tillitsvekkende.