Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken AS
Uinteressert
Lege: William Anthony Tanaruno SkrevetGanske dårlig service med lege og klinikk. Han er alltid sen i minst 45 minutter. Han er fjern og sier veldig lite, har heller ingen god kontakt med barn. Det er ingen mulighet til å kontakte klinikken via telefon, men bare via nettsiden deres som ikke fungerer som den skal, og det tar lang tid å motta svaret på den sendte meldingen. Resepsjonister er frekke.
opptatt og lite interessert
Lege: Nachaat Aboujamous SkrevetEtter mange år med denne legen, og flere forsøk med å forstå hvor opptatt han er, har jeg gitt opp.
Plager som jeg vil han skal sjekke opp, må tydeligvis vente til «reparasjonsalderen», altså bedre komme når man er syk enn å forebygge. Har oppigjennom ikke tatt meg på alvor, slik jeg forventet en lege skulle gjøre. Kan kun regne med han for veldig enkle ting. Det meste har gått utenom i privatklinikk, så nå har jeg skiftet.
Best!
Lege: William Anthony Tanaruno SkrevetDr William Tanaruno er uten tvil beste legen i Stavanger by!
Han er dyktig! Svarer alltid på spørsmål jeg har og henviser meg med en gamg når det trengs! Tusen takk!
Flink og fornuftig lege
Lege: Nachaat Aboujamous SkrevetTrygg, kunnskapsrik og fornuftig lege. Vil genuint pasientens beste og ser løsninger og muligheter hvis en må henvises videre til spesialist.
Også flink med barn, imøtekommende og hyggelig.
Uinteressert og bryr seg ikke
Lege: William Anthony Tanaruno SkrevetViser veldig lite interesse og tar ikke deg på alvor. Kan ikke si heller at han er dyktig og kunnskapsrik.