Madlaklinikken AS

Madlakrossen 9 4042 Hafrsfjord

Siste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken AS

En meget dyktig og kunnskapsrik lege

Lege: Nachaat Aboujamous Skrevet

Jeg har brukt Aboujamos siden han startet for 10 år siden og han har vert til stor hjelp for meg da jeg har hatt en god del med sydommer .Han tar seg alltid god tid til og lytte på hva du har og si og han tar alltid på alvor di probler du har .Jeg kan ikke tenke meg noen bedre lege så jeg vil si at di som har han som fastlege er helldige så denne legen kan jeg anbefale på de sterkeste

Kunnskapsrik

Lege: William Anthony Tanaruno Skrevet

Jeg har inntrykk av at denne legen er fagdyktig, og har mye kunnskap innenfor sitt område.

For meg personlig settes det mer pris på om legen viser at en bryr seg om pasienten, og viser engasjement for fagområdet.

Jeg hadde fortsatt å bruke denne legen om han hadde virket mer interessert i å høre om plagene mine, og hvis han hadde vært med imøtekommende med meg som pasient. i stedet får jeg alltid et inntrykk av at han er sliten, og lei. Det er ikke så behagelig da jeg føler det ikke er nok tid til å komme til bunns i problemene jeg kommer med. Jeg må alltid passe på å være veldig forberedt til timene, fordi det dukker sjeldent opp oppfølgnings spørsmål eller forslag fra legen. Dermed ender jeg som oftest opp med flere spørsmål etter timen, enn det jeg hadde før jeg kom. Så det orker jeg ikke lenger, og søker derfor hjelp neste gang hos noen andre.

Trygg og nøyaktig

Lege: Hosea Binyam Skrevet

tar pasienten på alvor, gjør undersøkelser som er mulig på hans kontor og henviser videre når det trengs. Følger opp resultatene og ringer personlig ved funn av noe som må behandles. Han er hyggelig og virker trygg i sin rolle. Kan anbefales.

Blir ikke hørt, trodd eller forstått

Lege: Hosea Binyam Skrevet

Veldig lite empatisk, mest overfladisk. Snakker over hodet på en. Kommer ikke ordentlig til orde og en henvisning som ble etterspurt fire ganger, ble ikke gjort noe med på over 6 mnd. Anbefales ikke.

har ikke tid

Lege: Hosea Binyam Skrevet

vil du ha en lege som er mer glad i å skrive ut resepter og sykemeldinge enn å se pasientene sine. da er Hosea perfekt for deg. første gang jeg var hos han virket det veldig bra. etterhvert ble det til at jeg ikke ble tatt på alvor og at han sluttet å svare på mine henvendelser. jeg kommer til å bytte.