Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken AS
God lege
Lege: Norman Isaac Evbinmaharia Idehen SkrevetJeg har hatt Idehen til lege de siste 6 årene. Ikke ofte jeg har vært der, men de gangene jeg var der følte jeg med velkommen, ivaretatt og tatt på alvor. Han er professjonell og tilstede når vi snakker. Det går normalt fort å greit å være på legebesøk, og har ikke opplevd at hans uttale er til noen hindring. Han snakker bedre norsk enn min far som har bodd her i 40 år og kommer fra Danmark.
Jeg bor i Sandnes, men reiser gladelig til Madla for å ha Aboujamous som fastlege.
Lege: Nachaat Aboujamous SkrevetDr. Aboujamous er den beste legen jeg har hatt i løpet av mine ca. 40 år.
En dyktig, oppdatert lege både når det gjelder medisinsk og i forhold til lover/regler. Han tar seg god tid til deg som pasient og samtidig får gjort det administrative uten at det går på bekostning av at han hører på deg samtidig. En fastlege som kan anbefales!
Litt arrogant og rask i bedømming men stort sett hyggelig
Lege: Nachaat Aboujamous SkrevetFøler at han har liten kunnskap om sykdommen min og er ikke villig til å sende meg til spesialist eller høre hva forbundet for sykdommen min sier er optimal behandling.
En legetime varer fort bare fem minutt for man får bare ta opp ett "problem" pr "time". Hvordan skal en da få fortalt hvordan en egentlig har det?
Har også måttet komme tilbake etter to dager for å få sykemelding da jeg ikke var "syk nok" ved første time.
Men man får raskt time og legesekretærene er veldig hyggelige.
En rar lege
Lege: Norman Isaac Evbinmaharia Idehen SkrevetHan har vært min fastlege veldig lenge nå, men jeg har aldri vært fornøyd. Han virker ofte sur, jobber ganske sent, og virker snøvlete i talen. Glemmer hvorfor du har komt om du f.eks skal på kontroll. Han kan faget, men virker veldig utålmodig. Virker som han setter penger før pasienter. Av og til har det vært slik at jeg ikke har fått svar på spørsmål siden han da ikke har tid. Desverre var jeg så misfornøyd at jeg måtte bytte lege. ANBEFALES IKKE.
Nummer 1 !!
Lege: Nachaat Aboujamous SkrevetDette er en lege som SER virkelig pasienten og tar seg til å lytte!! Kan sterk anbefales på det beste:)