Madlaklinikken AS

Madlakrossen 9 4042 Hafrsfjord

Siste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken AS

Forsinkelse ved avtalte legetimer

Lege: William Anthony Tanaruno Skrevet

Klage på at legen ved alle timeavtaler er mye forsinket, slik at ventetiden ofte blir mer enn en time. Dette er meget frustrerende for meg, og virker slik at jeg blir syk av dette. Ved siste legebesøk kom jeg kl 1045, når jeg hadde time kl 1100. Da er det en pasient inne hos legen, og denne pasienten kommer ikke ut før kl 1200. Til min store forundring, tar han da inn en ny pasient før meg, og etter den, var det min tur. Det blir en forsinkelse på over en time og 15 minutter. Når jeg så kommer inn, og ber han ta blodtrykket, sier han at det har han ikke tid til.

The worst doctor ever

Lege: William Anthony Tanaruno Skrevet

Impolite, non-professional, can be late for 1.5 hour for the appointment, difficult communication, rude behaviour

Ærlig, åpen og løsningsorientert

Lege: Hosea Binyam Skrevet

Jeg har hatt Hosea Binyam som fastlege i omtrent ett år, og synes mannen fortjener litt ros for arbeidet sitt. Opplever at han har gode kommunikasjonsferdigheter, er åpen og bruker tid på å drøfte løsninger. Det samlede inntrykket er en dyktig og ærlig fastlege.

Trygg og omsorgsfull.

Lege: Nyantakyi Baffour Yeboah Skrevet

En god lege som lytter og tar deg på alvor. Jeg har bare gode erfaringer med Baffour. Kan anbefale han på det varmeste. Han er rask med å henvise deg til spesialhelsetjeneste når det er aktuelt.

Føler jeg ikke blir tatt på alvor

Lege: Hosea Binyam Skrevet

Har opplevd at han har glemt å sende henvisning to ganger på rad! Er du bekymret over noe så ''vet'' han at det ikke er noe gale.

Han må bli mer forståelsesfull og vise at han ønsker å hjelpe. Ellers god lytter.