Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken AS
Den værste legen eg har vore borti
Lege: Hosea Binyam SkrevetBlir ikke sett eller hørt. Når jeg sa at jeg va gravide så sa han til meg at eg blir feite. Han har ingen forståelse eller noge som helst empati. Styr unna!!!
God fastlege
Lege: Nyantakyi Baffour Yeboah SkrevetBare gode erfaringer med Dr. Baffour. Han lytter, bryr seg og framstår trygg og kunnskapsrik. Anbefales.
Beste legen
Lege: Nachaat Aboujamous SkrevetHan er den beste legen jeg har hatt. Han er dyktig, smart og kunnskapsrik. Det er som han har ingen dårlige sider.
Flink, grundig og stødig
Lege: William Anthony Tanaruno SkrevetSier ikke så mye, men følger, til gjengjeld, opp alle nevnte plager.
Han gir seg ikke, selvom ting ikke blir fullstendig avklart. Han er lyttende og gir gode, velbegrunnete svar.
Vi er kjempeheldige som har ham som fastlege.
Veldig fornøyd!
Sløv og umulig og få tak i.
Lege: Hosea Binyam SkrevetFørste gangen jeg var hos han og ble sykemeldt glemte han og fylle ut og sende sykemeldingen.
Andre gangen jeg skulle bli sykemeldt har han glemt det igjen og reiser på ferie. Kontakter klinikken og de setter opp telefonkonsultasjon når han er tilbake, men han ringer aldri, dette er nå en måned siden første konsultasjon. Fremstår som meget uegnet som lege når det er så mye rot rundt én simpel oppgave.