Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken
Veldig dyktig og sympatisk lege
Lege: Prince Johnson SkrevetVennlig og behagelig lege. Han virker kunnskapsrik og man får grundige svar på alt man spør om. Jeg anbefaler denne legen!
Damene i resepsjonen er søte og effektive. Jeg er veldig fornøyd med Tasta Legesenter!
The worst doctor ever
Lege: William Anthony Tanaruno SkrevetImpolite, non-professional, can be late for 1.5 hour for the appointment, difficult communication, rude behaviour
Ærlig, åpen og løsningsorientert
Lege: Hosea Binyam SkrevetJeg har hatt Hosea Binyam som fastlege i omtrent ett år, og synes mannen fortjener litt ros for arbeidet sitt. Opplever at han har gode kommunikasjonsferdigheter, er åpen og bruker tid på å drøfte løsninger. Det samlede inntrykket er en dyktig og ærlig fastlege.
Trygg og omsorgsfull.
Lege: Nyantakyi Baffour Yeboah SkrevetEn god lege som lytter og tar deg på alvor. Jeg har bare gode erfaringer med Baffour. Kan anbefale han på det varmeste. Han er rask med å henvise deg til spesialhelsetjeneste når det er aktuelt.
Føler jeg ikke blir tatt på alvor
Lege: Hosea Binyam SkrevetHar opplevd at han har glemt å sende henvisning to ganger på rad! Er du bekymret over noe så ''vet'' han at det ikke er noe gale.
Han må bli mer forståelsesfull og vise at han ønsker å hjelpe. Ellers god lytter.