Hinnatrekanten legesenter

Hinnasvingene 55 4020 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Hinnatrekanten legesenter

Utmerket lege

Lege: Jan Robert Johannessen Skrevet

Han er hyggelig, høflig, imøtekommende og veldig dyktig.
Han tatt fantastisk godt vare på meg og jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale han på det beste.

Dyktig lege

Lege: Line Nyman Rogneflåten Skrevet

Hun tar seg tid, lytter, er faglig dyktig og gir gode og konstruktive råd og tilbakemeldinger. Er en kjempe flink og dyktig fastlege, som virkelig kan jobben sin. Og er ikke redd for å henvise deg til videre utreding.

Ikke fornøyd!

Lege: Jan Robert Johannessen Skrevet

Hadde en videokonsultasjon til dattera mi i dag med han siden hennes egen lege ikke var på kontoret i dag. Jeg kom fra jobben for å være med på videoen. Det ble sendt melding etter 35 minutter, da hadde jeg allerede dratt på jobb, så jeg kunne ikke hjelpe datteren min. Telefontiden er til kl. 14 og ingen å ringe til og spørre. Da hun snakket med han, følte hun seg ukomfortabel på måten han har snakket med henne. Veldig frustrerende. Ikke fornøyd!

Veldig dårlig lege som latterliggjør og håner pasienten

Lege: Jan Robert Johannessen Skrevet

50% av tilbakemeldingen man får er at man nærmest er «dum» og innbiller seg sykdom. Svært ubehagelig å være i nærheten av. Ler av og håner deg. Anbefales ikke!

Behagelig nærvær

Lege: Eirik Wiborg Thom Skrevet

kunnskapsrik og flink. Tar godt vare på meg i forhold til den sykdommen jeg har. Go til å lytte. Ved behøv blir jeg veldig fort sent vider til undersøkelse. Føler meg veldig trygg som hans pasient og at jeg er tatt på alvor