Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hinnatrekanten legesenter
Lite relasjon med pasient
Lege: Eirik Wiborg Thom SkrevetBle tildelt Eirik Wiborg Thom som fastlege, og har ikke valgt selv. Opplever at han har lite relasjon med pasienten, lite undersøkende, og mer opptatt av å stille diagnosen ved bruk av nettsider. Ikke fornøyd og har lagt inn bytte av fastlege.
Beste legen jeg noensinne har hatt.
Lege: Stig David Stendahl SkrevetBeste legen jeg noensinne har hatt. Hyggelig, seriøs, tar seg av pasientene, lytter til hva en sier, henviser deg videre når det trengs. Kan ikke anbefale han nok!
Byens beste!
Lege: Stig David Stendahl SkrevetEr sikker på at Stendahl har reddet livet mitt!
Etter å ha trodd at jeg var hypokonder hos min forrige fastlege, har jeg her faktisk blitt tatt på alvor, blitt henvist der jeg skal og funnet ut at det virkelig var noe galt med meg! Man føler seg sett og ivaretatt på aller beste måte! Anbefales virkelig!
Totalt fraværende
Lege: Eirik Wiborg Thom SkrevetJeg har aldri, på de 3 årene han har hatt praksis som «fastlege», hatt noe glede av han. Medisinsk assistanse har jeg måtte oppsøke privat selv, men for benbrudd med etterfølgende innoperert skinne ble jeg henvist av sykehuset til å fjerne sting hos han. Stingene ble fjernet av resepsjonsdamen, forøvrig glimrende utført, men fastlegen var umulig å oppnå kontakt med. Mitt ønske var en sjekk for å kunne måle progresjon på tilheling. Jeg har ingen bruk for en legetjeneste som utføres på denne måten og har fått ny fastlege.
NR. 1
Lege: Stig David Stendahl SkrevetBeste legen som faktisk ser på deg, og spør hvordan du har det. Jeg har stor tillit til lege. Han er en lege som hører og ønsker å gjøre det beste for deg. Har tidligere erfaring fra annen lege som bare kikket på PC.