Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frisk Legekontor
Hyggelig og smilende
Lege: Bahman Mehdinia SkrevetEn lege som tar seg tid til deg, kommer med positive innspill. Faglig dyktig og lett å forstå. Lett å kommunisere med.
Anbefales
Forferdelig lege
Lege: Bahman Mehdinia SkrevetBahman har alltid dårlig tid til pasientene sine. Har opplevd flere ganger at legen ikke engang gidder å sjekke problemene jeg har kommet til han med. Bare sender meg på hue og ræva ut. Uempatisk, likegyldig og rett og slett et spydig menneske.
ANBEFALES IKKE!
Professional and effective action
Lege: Bahman Mehdinia SkrevetEvery appointment with my GP is a relief and a quick solution to my problems. I very much look forward to every visit. Best regards to my wonderful doctor! - [Navn fjernet av moderator]
Faglig sterk og høyt kompetansenivå
Lege: Hanne Margrete Lien SkrevetHanne har vært utrolig dyktig med begge mine barn. De syns det er spennende og gøy å dra til legen og det er mye takket være henne. Hun tar de nødvendige undersøkelsene og likevel får barna mine til å føle seg trygge. Hun er effektiv, men likevel grundig og svarer raskt på henvendelser.
Jeg har også selv Hanne som fastlege og jeg føler meg alltid hørt. Hun har sett og hørt det mest og har lang erfaring innenfor feltet. Det er betryggende for pasienten.
Føler seg ikke tatt på alvor
Lege: Bahman Mehdinia SkrevetRask og overfladisk sjekk, opplever ikke å bli lyttet til eller tatt på alvor. Lytter ikke. Styr unna!