Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frisk Legekontor
10/10
Lege: Amilton Moreira Fernandes SkrevetVeldig kunnskapsrik, en unik fastlege. Kjempe fornøyd med jobben du gjør. Takk for at du er flink til å lytte, og ha forståelse på ting. En bedre fastlege her i Oslo må man lete lengre etter.
Fantastisk lege som tar seg tid og tar deg på alvor
Lege: Amilton Moreira Fernandes SkrevetJeg har gått til han i snart ett år. Vert hos han gjentatte ganger med ett kne som måtte rehabiliteres etter operasjon og en prolaps i ryggen.
Han er vennlig, imøtekommende, forståelsesfull og han lytter faktisk til deg. Man får følelsen av at han genuint bryr seg om deg som pasient og tar deg på alvor.
Han er god på oppfølging, når jeg har time til han så følger han alltid opp på samtalen vi hadde forrige gang, om det er om kneet, ryggen eller om det er noe som ble nevnt i en bi-setning angående helt urelaterte ting.
Fantastisk lege, en av de beste jeg har hatt.
Både og
Lege: Amilton Moreira Fernandes SkrevetFlink til å kommunisere muntlig og skriftlig, er blid og hyggelig, men følger ikke opp prøver og evt. utredninger. Føler at han ikke tar meg på alvor når symptomene er komplekse.
Utrolig flink
Lege: Bahman Mehdinia SkrevetHar hatt Bahman som fastlege siden 2019 og jeg er like fornøyd hver gang. Har fått hjelp til alt fra vanskelige indremedisinske kasus, til kostholdsveiledning og nå også celleprøve. Jeg har tidligere kun hatt kvinnelige fastleger/gynekologer og hatt ganske ubehagelige og vonde opplevelser knyttet til celleprøve/biopsi. Tok i dag celleprøve hos Bahman og det var ikke noe stress. Som ved alt han gjør: han er trygg, rolig, lytter til deg som pasient og man føler seg forstått, hørt og virkelig fulgt opp. Helt fantastisk lege som anbefales på det sterkeste.
Tilgjengelig, varm og hyggelig lege
Lege: Amilton Moreira Fernandes SkrevetJeg er kjempefornøyd med å ha byttet til Amilton som fastlege for både meg og et barn.
Han tar seg god tid, er hyggelig og imøtekommende, tar problemene på alvor, dobbeltsjekker ting han er usikker på og forklarer gjerne grundig så jeg forstår.
Både Amilton og legesenteret er enkelt å kontakte og det er mulig å få time når man trenger det. Anbefales på det varmeste!