Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Knarvik legekontor
Kan umulig bli bedre enn dette...
Lege: Ronny Nepstad SkrevetMin forrige lege var fantastisk, men byttet kommune. Jeg vet at ingen trær vokser inn i himmelen, og jeg var lei meg da jeg måtte ufrivillig bytte. Det viser seg nå at mirakler skjer og med min nye lege - Ronny Nepstad - så har treet mitt fått en ny grein som er enda nærmere himmelen... Nepstad er en lege langt, langt over gjennomsnittet. Han ser helheten og ikke minst personen bak det som blir sagt og skrevet. Han er ekstremt dyktig i det faglige, så vel som i det menneskelige aspektet. Som oftest kan legene litt om alt, men for meg fremstår Nepstad som en som kan alt om alt - og om han er i tvil leser han seg opp og leverer langt over forventet. Et ekstremt stort pluss så flink han er med barn! Han gjør legetimen til en positiv opplevelse for de små - noe som i seg selv er et under... Jeg vil egentlig ikke legge ut denne anmeldelsen da jeg helst vil ha Nepstad for meg selv, men han er et funn som bør deles med resten av samfunnet... tusen takk for at det finnes leger som deg Nepstad!
Dyktig Fastlege
Lege: Kim Nguyen SkrevetDyktig, mye kunnskap, pliktoppfyllende, tar pasienten seriøst og grei å forholde seg til :) Besvarer spørsmål på en forståelig måte.
Fantastisk !!!!
Lege: Ronny Nepstad SkrevetDr. Nepstad er bunnsolid !!Utrolig kunnskapsrik og hyggelig!
Han er også rolig og avbalansert og tar den tiden han trenger med pasienten selv på travle dager.
Anbefales, beste fastlege jeg har hatt !!!
Flinkeste legen jeg har hatt!
Lege: Kamil Daibes SkrevetVil skryte mye av denne legen. Han virker som han virkelig er glad i jobben sin. Hyggelig og imøtekommende. Jeg har bare positivt å komme med!
En God Lege
Lege: Kim Nguyen SkrevetSetter seg godt inn i pasientens diagnose.Har god vurderingsevne og henviser til spesialist der det er nødvendig.
Svært god oppfølging.