Kamil Daibes
- Allmennmedisin
- Ortopedisk kirurgi
Fantastisk effektiv og flink lege.
Meget kunnskapsrik og dyktig. Tar meg som pasient på alvor.
Ser meg og lytter.
kamil han var hele min familien fast lege og alle var fornøyd med han .han er hjelpsom .flink til å lytte.og ikke minst han er den flinkeste legen jeg har hatt.
Denne legen tar ting seriøst og hjelper deg igjennom alt du kan tenke. For meg har hat stilt opp tykt og tynt. Han har hjulpet meg med psykiske og fysiske ting og når økonomi trengs hjelp med. Og han er alltid veldig snill og glad
Opplever Kamil som en som hører etter, og ser meg som menneske, ikke bare som pasient. Opplever ikke at han ikke tar ting på alvor, og er samtidig ærlig på at det ikke er alt medisinsk han er ekspert på. Jeg har en komplisert medisinsk historikk, og i den sammenheng har han henvist meg flere ganger til eksperter fordi han rett og slett ikke kan svare, og sette en diagnose. Jeg anser dette som en god kvalitet!
Han er effektiv. Har aldri opplevd å måtte vente lenge, eller at det tar tid med reseptfornyelse eller henvisninger.
Kamil er en kunnskapsrik og intelligent lege. Han er effektiv og treffsikker. Han er kanskje ikke riktig lege for de som ønsker å prate, men for meg som vet noenlunde hva jeg vil ha når jeg går inn så er han perfekt. Han lytter, sier om han er enig, eventuelt korrigerer, og leverer. Kommuniserer godt på nett.