Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Knarvik legekontor
Selvgod og rotete lege tok ikke situasjonen på alvor.
Lege: Ronny Nepstad SkrevetFikk feil dato på sykemelding, ble ikke henvist til sykehuset og glemte å skrive ut smertestillende. Har bare sett denne legen 2 ganger og dette var feilene han gjorde... veldig skuffet og sjokkert over møtet med denne legen.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ronny Nepstad SkrevetFantastisk flink lege. En av de beste fastlegene jeg har hatt. Veldig flink å lytte og gir rask tilbakemelding på spørsmålene dine. En veldig dyktig og omtenksom lege.
Dyktig og engasjert
Lege: Kamil Daibes SkrevetKunnskapsrik, dyktig lege som lytter til pasientene sine og tar dem på alvor. Har bare gode erfaringer med han! Får time på dagen om det Trengs, og han er veldig punktlig på når timene starter, så det er lite venting.
Den beste fastlegen jeg har hatt.
Lege: Kim Nguyen SkrevetJeg er svært fornøyd med min fastlege. Han tar seg god tid og er svært grundig.
Er dyktig og gir god informasjon. Legen kan absolutt anbefales!
Kunnskapsrik fastlege som tar deg på alvor
Lege: Kamil Daibes SkrevetKamil er en imøtekommende fastlege som setter seg inn i pasientens situasjon og som gjør alt han kan for å gi deg den hjelpen du trenger. Han nøler aldri med å sende deg videre ved ønske om det. En fantastisk lege!