Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Knarvik legekontor
Føler meg ivaretatt og hørt.
Lege: Kamil Daibes SkrevetOpplever Kamil som en som hører etter, og ser meg som menneske, ikke bare som pasient. Opplever ikke at han ikke tar ting på alvor, og er samtidig ærlig på at det ikke er alt medisinsk han er ekspert på. Jeg har en komplisert medisinsk historikk, og i den sammenheng har han henvist meg flere ganger til eksperter fordi han rett og slett ikke kan svare, og sette en diagnose. Jeg anser dette som en god kvalitet!
Han er effektiv. Har aldri opplevd å måtte vente lenge, eller at det tar tid med reseptfornyelse eller henvisninger.
Intelligent og effektiv.
Lege: Kamil Daibes SkrevetKamil er en kunnskapsrik og intelligent lege. Han er effektiv og treffsikker. Han er kanskje ikke riktig lege for de som ønsker å prate, men for meg som vet noenlunde hva jeg vil ha når jeg går inn så er han perfekt. Han lytter, sier om han er enig, eventuelt korrigerer, og leverer. Kommuniserer godt på nett.
Flink og energisk
Lege: Kim Nguyen SkrevetHan er flink og samvittighetsfull, og følger opp flere ting enn det jeg ber han om! Meget lovende start!
Alltid tilgjengelig.
Lege: Peter Malmqvist SkrevetAlltid og stole på og tilgjengelig. Stiller alltid opp.
Føler meg trygg på Dr. Malmqvist og godt ivaretatt.
Kan sitt fag + kan mennesker
Lege: Kim Nguyen SkrevetEr faglig oppdatert kombinert med litt av den gammeldagse "distriktslegen" (en tittel som forsvant i 1983).
Den gammeldagse distriktslegen kunne sitt fag samtidig som han dro hjem til pasienten for å sjekke forholdene.
Han har vist stor profesjonalitet i fht. min gamle mor i Alver.